14 / 05 / 2024

Emrullah Tuna

Emrullah Tuna

Muradan Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Tuna tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi, Mustafapaşa Sokak'ta kuruldu.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Emrullah Eruslu: Enerji tasarrufunda aslan payı yalıtımda!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle enerji verimliliği ve enerji tasarrufuna dikkat çekti. Eruslu, doğru malzemeyle doğru uygulanan ısı yalıtımının enerji tasarrufuna büyük katkısı olduğunu belirtti.

Tuna Ev ve Tuna Ofis Contactplus'la çalışacak!

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü markası Tuna Ev ve Tuna Ofis'in tüm iletişim faaliyetlerini Ocak 2016 itibariyle Contactplus iletişim Hizmetleri yürütecek.

Emrullah Turanlı, Acıbadem Hastanesi'yle buzları eritti!

TAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turhanlı’nın Acıbadem Hastaneleri ile yaşadığı sorun geçtiğimiz günlerde basına yansıdı. Turanlı, ”Özel hastanede böyle muamele göreceksem artık, devletin sigorta hastanesine giderim. " dedi.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Emrullah Turanlı, Maslak Acıbadem Hastanesi'nden şikayetçi!

TAŞYAPI Group'un patronu Emrullah Turanlı, checkup yaptırmak için gittiği hastanede, hemşirelerin aralarında sohbet edip kendisini sedye üzerinde bekletmesine kızarak, kolundaki serumu yere fırlattı ve hastaneyi terk etti.

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Burcu Esmersoy, Tuna Aksu'nun evine taşındı!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, yaz başından beri birliktelik yaşadığı sevgilisi Tuna Aksu’nun Nişantaşı'ndaki evine taşındı.

Azim Tuna Porsuk Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Emrullah Turanlı: Hakkımı kimseye yedirmem

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul'un Four Winds projesindeki anlaşmazlığı mahkemeye taşınırken, Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Gerekirse AİHM'e giderim, hakkımı kimseye yedirmem" açıklamasını yaptı.

Emrullah Tuna Haberi

Emrullah Tuna

Muradan Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Tuna tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi, Mustafapaşa Sokak'ta kuruldu.


Muradan Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek 2. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve acenteliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3. Şirket turizme hizmet amaç ile...