14 / 05 / 2024

Emsan baharatlık

Emsan baharatlık

Yemeğe lezzetini veren en önemli unsurların başında baharatlar gelir. Baharatlar yemekleri tatlandırırken baharat takımları da görselliğiyle mutfağın havasını değiştirir.

Emsan tost makinesinde yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Isı ayar düğmesiyle istenilen ısıya kısa sürede ulaşabilen Emsan 6 dilim ekmek kapasiteli tost makinelerinde yüzde 15 indirim fırsatı! Peki, Emsan tost makineleri ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Emsan’dan internete özel yüzde 30”a varan indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Emsan fiyat listesi 

Emsan, küçük ev aletleri, mutfak ve sofra ürünlerinde internete özel indirim kampanyası başlattı. Mutfağınızda elinizin altında olmasını isteyeceğiniz onlarca ürünün 23 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Emsan’dan sonbahar indirimi!

Emsan, tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu yüzde 60’a varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Emsan Fishy balıkseverlerin beğenisini kazandı!

Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunu sıra dışı tasarımlı balık tavası Fishy ile taçlandırıyor. Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Fishy, balıkseverlerin beğinisini kazanıyor.

Emsan Titan Granit uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor!

Emsan Titan Granit tencere seti, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla mutfağınızın başrolü olmaya aday. Sofralarınıza şıklık katan Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit tencere setiyle uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor.

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Emsan Papatya Çaydanlık, kış günlerinin yoldaşı!

Soğuk kış günlerinde sıcacık evinde bitki çayıyla keyif yapmak isteyenler Emsan Papatya Çaydanlığı tercih ediyor. Birbirinden farklı bitki çaylarının rahatlıkla demlenebileceği Emsan Papatya Çaydanlık kış günlerinin yoldaşı oluyor

Emsan ile yemek takımınızı tek tek oluşturabilirsiniz!

Servis tabağı, çukur tabak, pasta tabağı ve çorba kaselerini ayrı ayrı oluşturmak isteyenler Emsan’ın 6’lı ya da tek tek tabaklarıyla artık istedikleri sayıda ürün alarak yemek takımlarını istedikleri sayıda oluşturabiliyor.

Emsan'dan yeni yıl hediyesi!

Emsan, yeni yılda sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için tencere takımından değirmene, mugdan cezve setine birbirinden şık, özel ve kullanışlı hediye seçeneklerini sunuyor.

Emsan Feel Steel Cam Kettle taht kuruyor!

Mutfaklarda hızlı ve pratik olmak için her zaman küçük yardımcılara ihtiyaç vardır. Emsan Feel Steel Cam Kettle, suyu kısa sürede kaynatma özelliği sayesinde mutfakta pratiklik sunarken, şık görüntüsüyle tezgahların en güzel yerinde taht kuruyor.

Emsan baharatlık Haberi

Emsan baharatlık

Yemeğe lezzetini veren en önemli unsurların başında baharatlar gelir. Baharatlar yemekleri tatlandırırken baharat takımları da görselliğiyle mutfağın havasını değiştirir. Mutfakların baş tacı Emsan, bambu stantlı baharat setiyle mutfağınızın havasını değiştirecek. Baharatsız yemek olmayacağı gibi baharat takımsız mutfak da olmaz. Emsan’ın 8 parçadan oluşan yeni porselen baharat takımları şık tasarımı ve desenleri ile mutfaklara renk katacak. Pıtırcık, Mona Rosa, Goncagül, Butterfly modelleri ve bambu stantıyla Emsan baharat setleri mutfağınıza uyum sağlayacak. Mutfakların olmazsa olmazlarından tuz, biber gibi baharatları veya kahve ve çay gibi sık tüketilen ihtiyaçlarınızı güvenle saklayacağınız Emsan baharat setleri 3 adet 1 litre büyük boy ve 4 adet 0.4 litre küçük boydan oluşuyor. Beyaz porselen üzerine pembe be kırmızı renkli desenleriyle Emsan baharat setleri mutfağınıza çok yakışacak. Emsan...