05 / 05 / 2024

Emsan Fit Tencere Seti nasıl

Emsan Fit Tencere Seti nasıl

Emsan Fit Tencere Seti kısa sürede pratik yemek yapmayı sağlıyor. Ramazan ayının başladığı, yazın en sıcak günlerinde kısa sürede hafif ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorsanız Emsan Fit tencere seti tam size göre...

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan’dan sonbahar indirimi!

Emsan, tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu yüzde 60’a varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan Titan Granit uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor!

Emsan Titan Granit tencere seti, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla mutfağınızın başrolü olmaya aday. Sofralarınıza şıklık katan Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit tencere setiyle uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor.

Emsan'dan yeni yıl hediyesi!

Emsan, yeni yılda sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için tencere takımından değirmene, mugdan cezve setine birbirinden şık, özel ve kullanışlı hediye seçeneklerini sunuyor.

Emsan Füzyon Tencere ile aynı anda iki yemek pişirin!

Pişirme sırasında kapağı açılabilen ilk düdüklü tencere. Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip düdüklü tencere tasarladı.

Emsan'dan Aragon çelik tencere seti!

Emsan’ın ısıyı hapseden özel tabanı ile düşük ısıda bile yüksek performans gösteren Aragon Çelik Tencere Seti, cam kapaklı tasarımıyla hem şık hem sağlıklı kullanım imkanı da sunuyor.

Emsan Gardenya Yemek Takımı yaz havasını sofralarınıza taşıyacak!

Beyaz bembayaz bir masa, üzerinde narin gardenya çiçekleri ile süslenmiş Emsan’ın Elite Bone porselen yemek takımı serisi bu yaz, en şık davetlerin baş konuğu olacak.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ödemeleri!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Dumankaya Hi-Fit projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daireler yer alıyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ödemeleri kapsamında yüzde 0,40 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit satılık!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir fiyat!

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. Satış süreci devam eden proje 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit Projesi 20 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Emsan'dan yeni Diamente Hard Stone tencere takımı!

Dumanı üzerinde pilavlar, nefis karnıyarıklar ve birbirinden lezzetli ev yemekleri Emsan’ın yepyeni Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile sofraları taçlandırıyor.

Emsan Fit Tencere Seti nasıl Haberi

Emsan Fit Tencere Seti nasıl

Özel tasarım kilitlenebilir cam kapağı sayesinde ters çevrilip süzebilme özelliği ile Fit Tencere, kısa sürede pratik lezzetli yemekler yapmanızı sağlıyor.


Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesiyle Ramazan sofralarında pişen yemekler de hafifliyor. Yazın sıklıkla tercih edilen sebze yemekleri Emsan Fit tencere seti ile çok daha lezzetli pişiyor. Fit tencere, enerji kapsül tabanıyla ısıyı uzun süre tencerenin içine hapsederken, en kısık ateşte bile yemeklerinizi hızla pişirebiliyor.  


Sebze Haşlamak ve Makarna Süzmek İçin Özel Cam Kapak 

3.7 litre ve 20 cm derin tencere ile 4 litre ve 24 cm karnıyarık tenceresi bulunan Emsan Fit Tencere ile brokoliden makarnaya, mantıdan çorbaya tüm yiyeceklerinizi kolaylıkla pişirebilirsiniz. Fit Tencere’nin kilitlenebilir cam kapağı, yemeklerin suyunu tencereyi ters çevirerek süzebilmenize olanak sağlıyor. Süzgeç kullanmaya ihtiyaç kalmadan yemeklerin suyunu...