05 / 05 / 2024

Emsan Lotus Rock Tava

Emsan Lotus Rock Tava

Emsan, 350 dereceye kadar ısınan yüksek ısıya dayanıklı ve hızlı ısınma özelliğiyle zamandan tasarruf sağlayan çelik gövdeli Lotus Rock tavaları ile sanatını mutfakta konuşturmak isteyenlere sesleniyor.

Emsan'dan mutfakların şefi babalara, Babalar Günü hediyesi!

Emsan, mutfakların şefi babalara eşsiz lezzetleri yaratmada yardımcı olacak Lotus Rock’tan Grill Tava’ ya, Miyagi Bıçak Setin’den daha birçok ürüne en güzel hediye alternatiflerini sunuyor.

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

BİM’de ekim indirimleri başladı! Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düştü!

BİM’de yarından itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düşecek. İşte 6 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Temmuz 2023 fiyat listesi

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Emsan Bella Gusto Çay Makinesi güncel fiyatı...

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Emsan çay makinesi 1.299 TL yerine 909 TL! Bu fırsatı kaçırmayın! 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Emsan, çay makinelerinde indirim fırsatı başladı. Emsan Violet Bella Gusto Çay Makinesi, sepette yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki diğer Emsan çay makinesi fiyatları ne kadar? Emsan çay makinesi kaç yıl garantili? İşte detaylar...

Emsan Lotus Rock Tava Haberi

Emsan Lotus Rock Tava

Mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştüren Emsan, Lotus Rock tavalar ile yağsız ve yüksek ısıda pişen yiyeceklerle lezzet ve sağlığı birleştiriyor. Güçlü ve dayanıklı çelik yapısı ile kullanım kolaylığı sunan Lotus Rock, özellikleri ile fark yaratıyor. Yüksek ısıya dayanıklılığı sayesinde 350 dereceye kadar ısınabilen ürünler, iç düzeyde eşit ısı dağılımı sağlıyor ve çabuk soğumuyor.Zamanı ve enerjiyi tasarruflu kullanan Lotus Rock tava ile mutfakta daha az ve keyifli vakit geçirin. 


Nano Silica Seramik İç Yüzey Kolayca Temizleniyor

Kullanım rahatlığı, yanmaz yapışmaz özelliği ve pişirme kalitesiyle kadınların hayatını kolaylaştıran Lotus Rock tava, aynı zamanda temizlik konusunda da kolaylık sağlıyor. Tava Nano Silica seramik iç yüzeyi sayesinde kolayca temizleniyor. Kuvvetli gövdesi ile uzun yıllar kullanılabilecek Lotus Rock tava seti farklı boyutlara sahip. 20, 24 ve...