18 / 05 / 2024

emsan tava fiyatları

emsan tava fiyatları

Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve de kaliteyi mutfaklara getiriyor. Emsal Hard Stone Tava sınırları aşıyor!

BİM’de ekim indirimleri başladı! Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düştü!

BİM’de yarından itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düşecek. İşte 6 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

A101’de fiyatlar sil baştan değişti! 10 parça tencere/tava seti 1.899 TL’ye, pilavlık bulgur 24,50 TL’ye düştü!

A101’den yeni haftaya özel indirim kampanyası geldi. Bu kapsamda, 10 parça tencere/tava seti 1.899 TL’ye, pilavlık bulgur 24,50 TL’ye düşecek. İşte 14 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Emsan çay makinesi 1.299 TL yerine 909 TL! Bu fırsatı kaçırmayın! 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Emsan, çay makinelerinde indirim fırsatı başladı. Emsan Violet Bella Gusto Çay Makinesi, sepette yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki diğer Emsan çay makinesi fiyatları ne kadar? Emsan çay makinesi kaç yıl garantili? İşte detaylar...

Emsan Kobe 10 Parça bıçak setinde indirim fırsatı! İşte 27 Eylül 2022 Emsan fiyat listesi!

Emsan mutağın olmazsa olmazı bıçak setlerinde indirim kampanyası başlattı. Emsan Kobe 10 Parça bıçak setinde fiyatları 299,99 liradan 254,99 liraya indirdi. Üstelik kargo ücretsiz

CarreforSA’dan muhteşem Tefal tava, tencere fırsatı! CarrefourSa 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

CarreforSA’ sa satışa sunduğu Tefal tava ve tencerelerde fiyatları indirdi. Birçok farklı ebatları bulunan tencere ve tavalar şimdi çok daha uygun fiyata satılıyor. Acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte, CarrefourSA Tefal 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emsan’dan sonbahar indirimi!

Emsan, tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu yüzde 60’a varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan Tost Grill Tava ile lezzetli tostlar!

Okulların açılmasıyla birlikte çocuklarını kahvaltı etmeden okula göndermemeye özen gösteren annelere Emsan, pratik ve kolay ocak üstü Tost Grill Tava’yı sunuyor.

Emsal Hard Stone Tava sınırları aşıyor!

Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve de kaliteyi mutfaklara getiriyor. Emsal Hard Stone Tava sınırları aşıyor!

Emsan Lotus Rock tava ile mangal tadında yiyecekler!

Emsan, 350 dereceye kadar ısınan yüksek ısıya dayanıklı ve hızlı ısınma özelliğiyle zamandan tasarruf sağlayan çelik gövdeli Lotus Rock tavaları ile sanatını mutfakta konuşturmak isteyenlere sesleniyor.

Emsan'dan mutfakların şefi babalara, Babalar Günü hediyesi!

Emsan, mutfakların şefi babalara eşsiz lezzetleri yaratmada yardımcı olacak Lotus Rock’tan Grill Tava’ ya, Miyagi Bıçak Setin’den daha birçok ürüne en güzel hediye alternatiflerini sunuyor.

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

emsan tava fiyatları Haberi

emsan tava fiyatları

Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve kaliteyi mutfaklara getiriyor. Yanmaz yapışmaz yapıya sahip Hard Stone Tava,  yağ kullanmadan sağlıklı ve enfes tatlar hazırlamanıza yardımcı oluyor. Granit yapısıyla fırına rahatlıkla girebilen Emsan Hard Stone Tava, tadını kaybetmeyen ve ağızda dağılan et yemeklerinin lezzetli halini sofralara taşıyor. 


İndüksiyon tabana sahip Emsan Hard Stone Tava, ısıyı eşit ölçüde dağıtma özelliğiyle pişirilen yiyecekteki tüm buharı içeri hapsederek, yemeklerin gerçek tadıyla pişmesini sağlıyor. Sapındaki renk değiştiren ısıya duyarlı noktası ile ısının yeterli seviyeye ulaştığını anlamada kolaylık sağlayan Hard Stone Tava, çizilme ve aşınmaya ekstra duyarlı oluşuyla dikkat çekiyor. Çıkarılabilir sapı ile Emsan Hard Stone Tavalar bulaşık makinesine rahatlıkla sığıyor.


Emsan 24 cm Hard Stone Tava Tavsiye Edilen...