25 / 07 / 2024

Emsan Yapı

Emsan Yapı

Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Kavak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos 2013 tarihinde Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Emsan Titan Granit uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor!

Emsan Titan Granit tencere seti, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla mutfağınızın başrolü olmaya aday. Sofralarınıza şıklık katan Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit tencere setiyle uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor.

Emsan Butterfly Çay Saati Takımı ile çay saati!

Dost sohbetlerinin, kahkahaların bol olduğu ve muhabbetin en koyusunun yapıldığı anlardan biri de akşamüstü 5 çaylarıdır. Güzel sunumların başkahramanı Emsan, Butterfly Çay Saati Takımı çay saatini küçük bir partiye çeviriyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Emsan'dan Luxury porselen seti!

Sevdiklerinizle birlikte en keyifli vaktinizi geçirdiğiniz yemek sofraları Emsan porselen takımı ile klasikleşiyor. Vintage renk ve deseni, ince porselen yapısı ve beyazın asaletiyle yeni Luxury porselen seti sofralarınıza eskilerin şıklık ve kalitesini g

Emsan Ceramoni tencere seti estetik formuyla mutfaklardaki yerini alıyor!

Mutfakların köklü markası Emsan, yepyeni ürünleriyle kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Emsan’ın yepyeni seramik tencere seti Cera-moni extra; yanmaz yapışmaz seramik yapısı ve estetik formuyla mutfaklardaki yerini alıyor.

Emsan'dan yeni Nar ekmek kalıbı!

Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar ekmek kalıbı, kısa sürede lezzetli ekmekler yapmanıza yardımcı oluyor...

Emsan'dan Züchex Fuarı'na özel 60 yeni ürün!

24.Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZUCHEX 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl Züchex fuarında yerini alan Emsan yepyeni ürünleriyle sektörde fark yaratmaya

Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Kavak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos 2013 tarihinde Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Emsan Yapı Haberi

Emsan Yapı

Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Kavak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi hisselerinin tamamı Enver Kavak'a ait. 


Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü mesken ve işyeri için mimari ve dekorasyon hizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Emsan Yapı Zemin Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi,...