07 / 05 / 2024

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, en popüler NFT'leri ve detaylarını açıkladı. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazısında en popüler NFT'lerin özelliklerini anlattı. 

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığına gitti

Orta Vadeli Program'dan (OVP) 2023- 2025 yıllarına dair yapılan değerlendirmeye göre ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Meksika'da Maya uygarlığına ait bilinen en büyük ve en eski yapı keşfedildi!

Maya uygarlığı tarafından yapılan, bilinen en eski ve en büyük yapı keşfedildi. Dikdörtgen biçimindeki devasa yapının MÖ 1000 ile 800 yılları arasında inşa edildiği tahmin ediliyor...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Barselona'nın en büyük sorunu turizm ve konut!

İspanya'nın Barselona kentinin en büyük sorunları turistler, işsizlik, trafik, belediye yönetimi ve konut olarak sıralandı. Barselona Belediyesi, kontrolsüz turizme karşı önlemler aldı.

Samsun'a Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi inşa ediliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi'nde inşa edilen cami ve külliyede sona gelindi. Proje, Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi olacak.

En büyük kayak merkezi Ayder'e kurulacak!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, önceki akşam Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre Merkezi'nde, 'Yarın Bugünden Daha Güzel Olacak' sloganıyla gerçekleştirilen STK buluşmasında, Türkiye'nin en büyük ve en güzel kayak tesisini Ayder'e kuracaklarını söyledi.

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi Haberi

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, en popüler NFT'leri ve detaylarını açıkladı. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazısında en popüler NFT'lerin özelliklerini anlattı. 

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, NFT'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem'in Para Dergisi'ndeki 'En popüler NFT'ler' başlıklı yazısı şu şekilde;

NFT projeleri yaratıcısına ve ya yınlayıcısına bağlı olarak çeşitli özellikler gösterebilmektedir. NFT'ler, NFT pazaryerleri adı verilen platformlarda el değiş tirmektedir. Her ne kadar belirli bir fiyattan çıkışı gerçekleştiril miş olsa da sabit bir fiyat aralı ğına tabi değildir. Bu bağlamda ele aldığımızda NFT'leri birer sanat eseri ve nadide parçalar olarak düşünmemiz gerekir. Bir eser ne kadar nadir, benzersiz ya da popüler olursa o kadar de ğerli olmaktadır. Küresel olarak bir genelleme yapacak...