27 / 04 / 2024

en çok banka şubesi hangi ilçede

en çok banka şubesi hangi ilçede

Türkiye'de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de yer aldığı Çankaya'da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

Harcama rekoru kırıldı! Banka ve kredi kartıyla en çok nerelerde harcama yapıldı?

Temmuz ayı itibari ile Türkiye'de kredi kartı sayısı 109.8 milyon, banka kartı sayısı 181.1 milyon ve ön ödemeli kart sayısı 81 milyon adete çıkarken, banka ve kredi kartıyla yapılan harcamalar da artmaya devam diyor. Peki, kartla en çok hangi alanda alışveriş yapıldı? İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tüm merkez bankaların içinde en çok altın alan ikinci banka oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının şubat ayında 22 ton altın aldığı öğrenildi. Dünya Altın Konseyinden edinilen bilgilere göre, şubat ayında en çok altın satın alan ikinci merkez bankası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olarak kayıtlara geçti.

Emekliye en çok promosyon veren bankalar 2023! En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisidir?

Emekli maaş promosyonunu hala almamış olan vatandaşlar araştırmalara devam ediyor. İşte Emekliye en çok promosyon veren bankalar 2023!

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Emekli promosyonunda çılgın yarış! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ederken bazı bankalar ise başvuru sürelerini uzattı. 9 bin 10 bin veren var! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyon ödemeleri 7 bin 750 liraya ulaştı!  En çok promosyon veren banka hangisi? Milyonları ilgilendiriyor

Emekli promosyon ödemeleri ile emeklilerin maaşları yükseliyor. Milyonları sevindiren promosyon ödemeleri 7 bin 750 liraya kadar ulaştı. Peki en çok promosyon veren banka hangisi? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte merak edilenler...

Albaraka Türk, 2019'da en çok kira sertifikası ihraç eden özel banka oldu! 

Albaraka Türk, 2019'da katılım bankaları arasında en çok kira sertifikası ihraç eden ikinci banka, özel sektör bankaları arasında ise ilk banka oldu...

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

en çok banka şubesi hangi ilçede Haberi

en çok banka şubesi hangi ilçede



Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) hazırladığı “Türkiye Bankacılık Sistemi’nde Seçilmiş Göstergelerin İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı” raporu ile bankacılık sisteminin 2013 yılı haritası ortaya çıktı.


ŞUBELERİN YAKLAŞIK ÜÇTE BİRİ İSTANBUL'DA


Rapora göre Türkiye’de 2013 yıl sonu itibariyle 81 ilde ve 928 ilçede toplamda 45 mevduat, kalkınma ve yatırım bankasına ait 10 bin 942 şube bulunuyor. 3 bin 114 şubenin bulunduğu İstanbul yüzde 29 oran ile en yüksek paya sahip bölge olarak öne çıkıyor. 172 şube bulunan Kuzeydoğu Anadolu ise sahip olduğu yüzde 2’lik oranla bölge sıralamasında en sonda yer alıyor.


İlçe bazında şube bilgilerinin de paylaşıldığı raporda, ilçe sınırları içerisinde bulunan 477 şube ile Çankaya ilk sırada. Çankaya’yı, 318 şubeyle İstanbul’dan Kadıköy ve 280 şubeyle Şişli takip etti.


SEKTÖRDE İSTİHDAM 200 BİN KİŞİYE DAYANDI


Raporda...