06 / 07 / 2024

en çok düşen hisseler

en çok düşen hisseler

Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: 1 TL’ye satılık ev...

Ticaret Bakanlığı, "1 TL'ye satılık ev" başlığıyla daha çok alıcı çekmek için çok düşük fiyat veren ilanlar için düğmeye bastı, böylece satılık konutları 1 liraya koyan reklamlara da son verildi.

En düşük emekli maaşı 25 bin TL! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilerin aylıklarının yüksek enflasyon karşısında çok düşük kaldığına dikkat çekti ve en düşük emekli maaşının 25 bin TL olması gerektiğinin altını çizdi. İşte Özel'in o açıklaması...

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte dünyaca ünlü bankanın 1 doları bile olanları şaşırtan o tahmini...

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

İTO açıkladı! İstanbul'da şubat ayı zam şampiyonu belli oldu...

İstanbul'da, şubat ayında fiyatı bir önceki aya oranla en çok yükselen ürün karnabahar, en çok düşen ürün ise şehirler arası otobüs bileti olduğu kaydedildi. 

Uzmanlar uyardı: Kabına sığmayan İstanbul çöküşe doğru gidiyor, tersine göç rakamı çok düşük!

Mega kent İstanbul'dan son bir senede 148 bin 978 yabancı uyruklu, 252 bin 27 Türk vatandaşı göç ederken, kent nüfusu ilk defa tersine göç ile 400 bin kişi azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 400 binlik göç rakamının çok düşük olduğunu söyledi.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatları beklentilerden fazla düştü!

Emlak sitesi Rightmove tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere'de emlak fiyatları normalden daha çok düşüş gösterdi. Söz konusu fiyatların 2024'te yüzde 1 daha düşebileceği kaydedildi.

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Türk Traktör tavan yaptı! 31 Ağustos'ta BİST'te en çok yükselen ve en çok düşen hisseler!

Borsa İstanbul'da 31 Ağustos Perşembe günü BİST 100 endeksi yüzde 0,14 oranında yükselişle 7.917,93 seviyesinden kapandı. Bankacılık endeksi ise yüzde 3,64 oranında düşüş gösterdi.

Altını olanlar dikkat! Altında şok düşüş!

Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Düğün sezonunun tüm hızıyla sürdüğü bugünlerde canlı altın fiyatları da arama motorlarında en çok aranılan konular arasında yer alıyor. Peki, 11 Ağustos 2023 Cuma günü altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

İstanbul’un Mayıs ayı zam şampiyonu patates oldu! 242 ürünün 141'ine zam geldi!

İTO verilerine göre, İstanbul'da Mayıs ayında önceki aya göre fiyatı en çok yükselen ürün patates olarak belirlenirken, en çok düşüş sivri biberde kaydedildi. 

en çok düşen hisseler Haberi

en çok düşen hisseler

Gün içinde çalkalanan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bir  önceki kapanışa göre 20,08 puan artarken, toplam işlem hacmi 72,9 milyar lira seviyesinde  oldu. Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?

Bosa İstanbul'da bugün en çok kaybettiren Bankacılık endeksi oldu. Bankacılık endeksi yüzde 9,39 değer kaybetti, holding endeksi ise yüzde 1,85 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 6,41 ile madencilik, en çok kaybettiren ise bankacılık oldu.
 

Piyasa uzmanları, enflasyondan kaynaklanan risklere paralel olarak merkez bankalarının tarihi düzeyde faiz artırımlarına devam edeceği beklentilerinin arttığına dikkat çekti ve FED'in önümüzdeki hafta yapacağı toplantıya kadar oynaklığın devam edeceğini belirtti.

Fed'in 100 baz...