28 / 04 / 2024

en çok hatırlanan konut reklamı hangisi

en çok hatırlanan konut reklamı hangisi

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, 'Konut Reklamları Beğeni Araştırması' gerçekleştirdi. Sonuçlara göre en çok hatırlanan konut markası Ağaoğlu oldu...

Avrupa’nın en çok satan otomobili belli oldu!

JATO Dynamics tarafından hazırlanan son rapora göre geçtiğimiz ay Avrupa'da en çok satılan otomobil Tesla Model Y oldu. İşte detaylar...

İnşaat sektörü en çok kazandıran sektör oldu!

Gedik Yatırım tarafından hazırlanan ve sektörlere göre değişimlerin değerlendirildiği rapora göre BİST 100'de 2021'in ilk dokuz ayında en çok yükselen sektörün inşaat olduğu belirtildi.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla!

GABORAS tarafından özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler açıklandı. Peki konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla...

Konutta en çok kazandıran il Antalya oldu!

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre Antalya yatırımcısına en çok kazandıran il oldu...

Konut değeri en çok Bergama ve Silivri'de arttı!

GABORAS tarafından abonelerine özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu.

Konut fiyatları Eylül'de en çok Bursa'da arttı!

İş Bankası'nın desteği ile hazırlanan REIDIN GYODER yeni konut fiyat endeksi ile REIDIN Emlak Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.79 yükselirken en çok artış yüzde 2.07 ile Bursa'da kaydedildi.

Emlak fiyatları en çok Denizli'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Şubat ayı raporu açıklandı.Şubat ayında Denizli’de metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.09 oranında arttı. Denizli emlak fiyatlarının en çok yükseldiği şehir oldu.

Emlak fiyatları en çok Elazığ'da arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi “Ocak” ayı raporu açıklandı. Rapor göre emlak fiyatları en çok Elazığ'da arttı. Elazığ’da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.08 oranında arttı.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Emlak fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Ağustos Raporu'na göre, Türkiye'nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok Balıkesir'de arttı.

Konut fiyatları Temmuz ayında en çok Kastamonu'da arttı!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı. Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok %2,26 ile Kastamonu’da arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

en çok hatırlanan konut reklamı hangisi Haberi

en çok hatırlanan konut reklamı hangisi

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, 'Konut Reklamları Beğeni Araştırması' gerçekleştirdi. 


Online olarak yapılan araştırmaya 18-55 yaş arası, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan, yüzde 50'si kadın, yüzde 50'si erkek olmak üzere toplam 494 kişi katıldı. Araştırma sonuçlarına göre, katılımcılara son dönemde reklamını gördükleri ilk 3 konut markası sorulduğunda görüşülen her 10 kişiden yaklaşık 8'i 'Ağaoğlu' cevabını verdi. Bunu yüzde 17 ile Sinpaş GYO, yüzde 16 ile TOKİ...