16 / 05 / 2024

En çok kentsel sit alanı hangi şehirde

En çok kentsel sit alanı hangi şehirde

Kentsel sit alanları Türkiye'de hangi şehirlerde var? Türkiye'nin hangi şehrinde kaç adet kentsel sit alanı bulunuyor? Kentsel sit alanı, hangi ilde kaç tane var? İşte kentsel sit alanlarının sayıları..

Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm!

Bingöl'de devam eden Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kentin en önemli konularından biri olarak görülüyor. Yeni belediye başkanı Erdal Arıkan,hizmet verdiği dönem boyunca en çok kentsel dönüşüm meselesi üzerinde duracağını ifade ediyor.

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

Kentsel dönüşümün en çok sosyal boyutu atlanıyor!

‘Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu’ konulu yuvarlak masa toplantısı Kentsel Dönüşümün En Çok Sosyal Boyutu Atlanıyor tarafından düzenlendi. 

2018'de en çok kentsel dönüşüm konuşulacak!

Gayrimenkul sektör temsilcileri yeni yılda sektörden umutlular. 2018'de sektörde en çok konuşulacak konu ise kentsel dönüşüm gibi görünüyor. 

Kadınlar en çok kentsel dönüşümü merak ediyor!

Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Kadınların en çok merak ettiği konunun kentsel dönüşüm olduğu gözlendi.

Kentsel dönüşümü en çok İzmit istiyor!

Kentsel dönüşüme en çok başvuru İzmit'ten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mayıs 2012 tarihinde çıkarttığı Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan yararlanmak için en çok başvurunun İzmit'ten olduğu öğrenildi.

Kentsel dönüşüm için en çok başvuru nereden yapıldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mayıs 2012 tarihinde çıkardığı Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan yararlanmak için en çok başvurunun İzmit'ten olduğu öğrenildi

Kentsel dönüşüm için en çok başvuru İzmit'ten yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mayıs 2012 tarihinde çıkardığı Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan yararlanmak için en çok başvurunun İzmit'ten olduğu öğrenildi.

Kentsel dönüşüm İstanbul'da en çok Gaziosmanpaşa'yı etkileyecek!

Türkiye genelinde 2023 yılma kadar 6.5 milyon riski yapı yeniden inşa edilecek. 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası" İstanbul'da en çok Gaziosmanpaşa'yı etkileyecek.

İstanbul'un en çok prim yapan bölgeleri neresi?

Lüks konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle değerini yaklaşık üçe katlayan İstanbul'da konut ve ofis fiyatları patladı. Metro ve Marmaray kiraları uçurdu. Millet gazetesi yazarı Elif Akın İstanbul'un en çok prim yapan bölgelerini araştırdı...

ALO 181 en çok kentsel dönüşüm için aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181 'i yılın ilk on ayında 149 bin vatandaş ararken, Kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış olduğu belirtildi.

En çok izlenen kamu spotu Kentsel Dönüşüm oldu!

Vatandaşlar en çok Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı kentsel dönüşüm spotunu izledi. Verilere göre "Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye" kamu spotu son bir ayda en çok radyo ve televizyonlarda yayınlanan spot oldu.

Kentsel dönüşüm spotu en çok izlenen kamu spotu oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı kentsel dönüşüm spotu televizyonlarda en çok izlenen kamu spotu oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mülk sahiplerine doğru bilgiyi kamu spotlarıyla anlatmaya çalışıyor.

En çok kentsel sit alanı hangi şehirde Haberi

En çok kentsel sit alanı hangi şehirde

Kentsel sit alanı, hangi ilde kaç tane var?



Kentsel sit alanı sayısı, Eylül 2013 itibariyle Türkiye'de 258'dir. İşte Türkiye'deki kentsel sit alanlarının illere göre sayısal dağılımı;



Türkiye genelinde tescilli sit alanları!


İl                Kentsel Sit Alanı Sayısı


ADANA -  3

ADIYAMAN - 0

AFYONKARAHİSAR - 1

AĞRI - 0

AMASYA - 1 

ANKARA - 8

ANTALYA - 13

ARTVİN - 0 

AYDIN - 7

BALIKESİR - 11

BİLECİK - 2 

BİNGÖL - 0

BİTLİS - 2 

BOLU - 1 

BURDUR - 1

BURSA - 13 

ÇANAKKALE - 15

ÇANKIRI - 1

ÇORUM - 3

DENİZLİ - 1

DİYARBAKIR - 1

EDİRNE - 1

ELAZIĞ - 0

ERZİNCAN - 0

ERZURUM - 1

ESKİŞEHİR - 2

GAZİANTEP - 1

GİRESUN - 1

GÜMÜŞHANE - 0

HAKKARİ - 0

HATAY - 1

ISPARTA - 1

MERSİN - 2

İSTANBUL - 16 

İZMİR - 36 

KARS - 1

KAYSERİ - 5

KIRKLARELİ - 1

KIRŞEHİR - 0

KOCAELİ -...