07 / 05 / 2024

en çok kripto para aranan şehirler

en çok kripto para aranan şehirler

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, bu haftanın en çok yükseliş gösteren beş kripto birimi hangileri oldu?

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Türkiye en çok kripto para kazancı elde edilen 6'ncı ülke oldu! Yatırımlar katlandı! 

Kripto paradan en fazla kar elde edilen 6. ülke 4.5 milyar dolarla Türkiye olurken, tüm ülkelerde elde edilen kar tutarı 162.7 milyar dolar olarak açıklandı.

Hindistan dünyada en çok kripto para kullanan ülke oldu!

TripleA tarafından gerçekleştirilen bir araştırma raporuna göre, Hindistan’ın 100 milyonu aşkın kullanıcı ile dünyada en çok kripto para kullanan ülke olduğu ortaya çıktı.

İran, en fazla kripto para üreten ülkelerden oldu!

İran, indirimli elektrik tarifeleri sebebiyle Çin, Rusya, ABD, Kazakistan, Kanada ve İzlanda'yla beraber en çok kripto para üreten 7 ülke arasında oldu.

Kripto para dolandırıcılığında en çok bilinen 5 hikaye!

Thodex adlı kripto para borsasının vurgunu, tüm dünyadaki kripto dolandırıcılığını yeniden gündeme taşıdı. Bu dolandırıcılık akıllara saadet zinciri olaylarını ve diğer kripto para dolandırıcılıklarını getirdi. İşte en çok bilinen ve en büyük 5 hikaye...

En çok kripto para kullanılan ülkeler açıklandı! Türkiye kaçındı sırada?

Dünya Ekonomik Forumu tarafından yapılan araştırmaya göre dünyanın en büyük 74 ekonomisi içerisinde nüfusa oranla en çok kripto para kullanan ülke vatandaşları açıklandı. Türkiye, yüzde 16 ile dünyada 4’ncü, Avrupa’da ise ilk sırada yer aldı.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

en çok kripto para aranan şehirler Haberi

en çok kripto para aranan şehirler

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; en yoğun arama gerçekleştirilen kent '100' değerini alıyor. Diğerlerinin değerleri ilk sırada yer alan orana göre belirleniyor. 

Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

1-Diyarbakır

Bitcoin arama değeri: 100

2-Batman

Bitcoin arama değeri: 99

3-Hakkari 

Bitcoin arama değeri: 93

4-Bitlis

Bitcoin arama değeri: 86

5-Bingöl

Bitcoin arama değeri: 82

6-Siirt

Bitcoin arama değeri: 81

7-Şırnak

Bitcoin arama değeri: 78

8-Van

Bitcoin arama değeri: 73

9-Iğdır

Bitcoin arama değeri: 70

10-Mardin

Bitcoin arama değeri: 68

11-Bayburt

Bitcoin arama değeri: 67

12-İstanbul

Bitcoin arama değeri: 65

13-Ardahan

Bitcoin arama değeri: 64

14-Şanlıurfa

Bitcoin arama değeri: 63

15-Tunceli

Bitcoin arama değeri: 62

16-Ağrı

Bitcoin arama değeri: 62

17-Eskişehir

Bitcoin arama değeri: 62

18-Bursa

Bitcoin arama değeri: 60

19-Uşak

Bitcoin arama değeri: 59

20-İzmir

Bitcoin arama değeri: 59

Kripto paralarda rekabet kızıştı!

Kripto paralarda...