03 / 05 / 2024

en düşük ve en yüksek emekli maaşı 2022

en düşük ve en yüksek emekli maaşı 2022

Milyonlarca emekli zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı ne kadar?

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

En düşük emekli maaşına yüzde 30 zam... SGK uzmanından çarpıcı açıklama! 

SGK Özgür Erdursun, en düşük emekli maaşı ve asgari ücret zamlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte merakla beklenen o zam açıklaması...

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

En düşük emekli maaşı 26 bin TL! 2002'de en düşük maaşla 8 çeyrek altın alınıyordu, şimdi 2.5 tane alınabiliyor! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, en düşük emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı ve dikkat çekici bir karşılaştırmayı gündeme getirdi. İşte Özgür Özel'in 26 bin TL'lik maaşı işaret ettiği  o açıklaması...

Türkiye'de işsizlik oranı, son 10 senenin en düşük seviyesini gördü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki seneye göre 1 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,4'e geriledi. Böylece de işsizlik rakamlarında son 10 yılın en düşük seviyesi görülmüş oldu.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

En düşük emekli maaşı 25 bin TL! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilerin aylıklarının yüksek enflasyon karşısında çok düşük kaldığına dikkat çekti ve en düşük emekli maaşının 25 bin TL olması gerektiğinin altını çizdi. İşte Özel'in o açıklaması...

En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine gelecek! SGK uzmanı resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, ek zamların ödeneceği tarih belli oldu. Emeklilerin kök maaş hesaplarında zam hesapları sürerken SGK uzmanı, Dilet Ete, en düşük emekli maaşlarının asgari ücret düzeyinde olacağını açıkladı.

en düşük ve en yüksek emekli maaşı 2022 Haberi

en düşük ve en yüksek emekli maaşı 2022

Milyonlarca emekli zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. 4 Temmuz tarihinde TÜİK tarafından Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra gözler yeni ve zamlı emekli maaş tablosuna çevrildi. Emekli maaşlarının ödeme takviminin de açıklanmasıyla emekli maaş zammı araştırmaları da arttı. 

Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı ne kadar?

Emekli maaşı alan milyonlarca SSK ve BAĞ-KUR emeklisi maaşlarına yapılacak olan zam oranını merak ediyor ve araştırıyor.  Tüketici fiyatlarının Haziran ayında yüzde 4.95 artması ile Temmuz maaş zam oranları da resmen belli oldu.

Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı ne kadar?

HAZİRAN ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! 

Habertürk'te yer alan habere göre,...