05 / 05 / 2024

en güçlü iş kadınları

en güçlü iş kadınları

Capital'in "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı Araştırması", yine iş dünyasının en güçlü liderlerini ortaya koyuyor.

10 yıl içinde paraya para demeyecek meslekler! Yeni nesil bu mesleklere yönelin! 

Yapay zeka günümüzün en güçlü teknolojilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yaşadığımız teknoloji çağında iş dünyasını da ayrıda derinden etkilemeyi de sürdürüyor. Yeni nesil meslke grupları yapay zeka ile şekilleniyor. Bu meslekleri yapanlar çok kazanacak!

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Dünyanın en güçlü pasaportları hangileri? Zirve değişti, işte Türkiye'nin sıralamadaki yeri

Passport Index'in verilerine göre 2022'de dünyanın en güçlü pasaportları duyuruldu. Listenin 1 numarasında ise Avrupa ülkeleri bulunmuyor. İşte o şaşırtan liste...

Geçen sene asgari ücreti bilen ekonomist, bu yıl için rakam verdi! Bunu gören kanatlanıp uçacak!

Geçen yıl asgari ücreti doğru tahmin eden ekonomist, 1 Ocak 2023 asgari ücret için rakam verdi. Bu gerçek olursa asgari ücretli çifte bayram yapar! İşte 1 Ocak 2023 asgari ücrette son dakika...

90'lı yılların en gözdesiydi! Choker altın kolye fiyatları ne kadar? 2 Kasım 2022 Elizi choker altın kolye fiyat listesi

Choker kolyeler hem günlük hem de özel davetler için en çok tercih edilen kolyeler arasında yer alıyor. 90'lı yılların en gözdesi olan bu kolyeler günümüzde en çok takılanlar arasında yer alıyor. Peki Choker kolyeler ne kadar? Choker kolye fiyatları kaç lira?

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

en güçlü iş kadınları Haberi

en güçlü iş kadınları

Capital'in  "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı Araştırması", yine iş dünyasının en güçlü liderlerini ortaya koyuyor. Bu yıl 12'ncisi hazırlanan araştırma, CEO ve CMO Club üyelerinin oylarıyla gerçekleşti. 2016 listesindeki en önemli ve acı değişim ise zirvede yaşandı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ani kaybıyla holdingin başkanlığını üstlenen Ömer Koç, güçlüler liginde ilk sıraya geçti. Listenin zirvesindeki diğer isimlerde değişiklik olmadı. Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay ise güçlüler ligine bu yıl ilk kez girerek listedeki kadın sayısını 5'e yükseltti. 


1-ÖMER KOÇ Başkan / Koç Holding 


69,5 milyar TL CİRO

6,8 milyar TL YATIRIM 

91 bin ÇALIŞAN 


Ağabeyi Mustafa Koç'un ani vefatının ardından, şubat ayında holdingin dümenine geçti. Daha önce yönetim kurulu başkan vekilliğinin yanı sıra grubun enerji stratejilerinde söz...