17 / 05 / 2024

En İyi AVM

En İyi AVM

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta şehre imza atan yapılar ödüllendirildi. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün yoğun ilgi gösterdiği yarışma ilk yılında tam not aldı.

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar oldu?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi şeklinde hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir&Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 158,88 m²/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare oldu?

Pamir&Soyuer 2020 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 157,44 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar?

Pamir&Soyuer 2020 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 155,11 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekareye çıktı?

Pamir&Soyuer 2019 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 155,11 metrekare/1000 kişi’ye yükseldi...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne oldu?

Pamir&Soyuer 2019 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 152,51 metrekare/1000 kişi’ye yükseldi...

Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu'na göre, Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı. En yüksek arz konusunda başı 525 bin metrekareyle Türkiye çekti.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

En İyi AVM Haberi

En İyi AVM



Sign of the City Awards  geleneksel hale gelecek ve her yıl gayrimenkul şirketleri en iyi ödülü için yarışacak. Türk gayrimenkul sektörünün merakla beklendiği yarışma sonuçlandı. Kazananlar 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşen törenle ödüllerine kavuştu.  



Jüri Başkanı Y. Müh. Mimar Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerini seçti. İlk yılında 142 farklı projeden 199 başvuru alan yarışmada 16 kategoride 24 adet proje ödülü değer görülürken, 4 jüri özel ödülü de verildi.  Sign of the City ile gayrimenkul sektöründe bir boşluğun doldurulduğunu belirten sektör temsilcileri, yaşanan tatlı rekabetten memnuniyet duyduklarını söyledi. Yarışmaların sektörü daha iyiye teşvik etmesi anlamında önemli olduğunu belirten inşaat patronları, önümüzdeki yıllarda...