04 / 05 / 2024

En iyi şehir planlama ödülü

En iyi şehir planlama ödülü

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Dünyanın en iyi şehirleri listelendi, listede Türkiye'den bir şehir de var...

Dünyanın popüler dergilerinden biri olan TimeOut dergisinde dünyanın en iyi şehirlerini açıkladı. İngiltere merkezli medya kuruluşu olan TimeOut, dünyanın en iyi şehirlerini sıraladığı listeyi açıkladı.

Dünyanın en iyi 100 kent listesi yayımlandı: Türkiye’den üç il var!

Londra merkezli Uluslararası pazar araştırma şirketi Euromonitor dünyanın en iyi 100 şehrini duyurdu. Söz konusu listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu!

Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Vadiyaka Başakşehir Konutları Fuzul Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu sloganıyla tanıtılıyor.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

Konya Torku Arena 2014'ün en iyi 5 stadyumundan biri!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena, her yıl düzenlenen dünyanın en iyi stadyumları yarışmasında ilk 5'te yer aldı..

Torku Arena en iyi stadyumlar arasında 5. sırada!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

En iyi şehir planlama ödülü Haberi

En iyi şehir planlama ödülü


Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödül töreni, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 14-15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. 34 üye belediyenin projeleriyle katıldığı Sağlıklı Kentler Birliği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda Kadıköy Belediyesi "Bisiklet Yolları*" projesi ile En iyi Şehir Planlama ödülünü kazandı.


Ödül töreninde ayrıca, Küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadele için "Kentsel Karbon Ayak İzi Envanteri" ve "Kentsel Sürdürülebilir Enerji Eylem Planlamaları" hazırlayan belediyeler için sertifika töreni düzenlendi.


2011 yılında kurumsal ölçekte başlayan karbon ayak izi envanterini 2013 yılında kent ölçeğine taşıyan Kadıköy Belediyesi bu yönde gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından sertifika aldı.


*Kadıköy Belediyesi Bisiklet Yolu Projesi


Kadıköy Belediyesi’ne ödül kazandıran Bisiklet yolu projesinin ilk aşaması İnönü Caddesinde tamamlandı. E-5 ve sahil hattını birleştirmeyi hedefleyen güvenli bisiklet...