13 / 05 / 2024

en konforlu mobilyalar

en konforlu mobilyalar

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), uzun ömürlü ve kaliteli mobilyalara sahip olabilmek için satın alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını açıkladı.

Sürüşü en konforlu araç BMW 6 Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 6 Serisi, yüksek performanslı motorları sayesinde sürüş keyfini artırır. Ayrıca bu araç, sportif süspansiyon sistemi ve dinamik sürüş özellikleriyle sürüş deneyimini daha da eğlenceli hale getirir. Peki BMW 6 12 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Şarjlı dikey süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Pratik, konforlu ve yenilikçi şarjlı dikey elektrikli süpürgeler son dönemlerde yükselişe geçti. Peki, şarjlı dikey elektrikli süpürgelerde en çok tercih edilen hangi marka? Philips dikey süpürge kaç TL? Dyson V15 en ucuz nerede? İşte detaylar...

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden John Deere’nin 5E serisi traktörleri iddialı. İşlerinizi verimli, etkili ve her zamankinden daha konforlu tamamlamayı vadediyor. John Deere 5E model ve fiyat listesini bu haberde derledik.

Mini Clubman Eylül fiyatlarında şok! En uygun Clubman kaç lira? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatılan Mini Clubman Eylül fiyatları merak ediliyor. Peki en uygun Mini Clubman kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

2017 bahçe mobilyaları trendi!

Bahçeler ve teraslar gibi açık hava mekanları yaz aylarında en çok zaman geçirilen en keyifli alanları oluşturuyor. L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Samantır, bahçe mobilyalarında 2017 trendlerini anlatıyor.

Şişli Quasar İstanbul’da yaşam başladı!

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Salon için hangi mobilyalar tercih edilmeli?

Ev dekorasyonunda rahatlık kadar görsellikte önemli. Peki evimizde en çok vakit geçirdiğimiz salonlar için hangi mobilyaları tercih etmeliyiz? İşte cevabı...

İşte AirBnB’de bulunan en muhteşem 12 kulübe!

Tatil anlayışınız rahat, konforlu ve biraz da lüks otellerden yana mı? Bu kulübeleri görünce bunu bir kez daha düşünmek isteyeceksiniz… Mail OnlineTravel, son dönemin en popüler tatil uygulaması AirBnB’de bulunan en muhteşem 12 kulübeyi seçti

en konforlu mobilyalar Haberi

en konforlu mobilyalar

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),  uzun ömürlü ve kaliteli mobilyalara sahip olabilmek için satın alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını açıkladı. MOSDER, mobilya seçerken ergonomiye, evin büyüklüğüne, satış sonrası servislerine ve sağlıklı malzeme kullanımı konularına dikkat edilmesi uyarısında...