04 / 05 / 2024

en pahalı yat

en pahalı yat

Orsos Islands yat üretecisi olan firma zengin iş adamlarına 8.5 milyon TL değerindeki içinde bar, jakuzi ve mutfağı da olan yat satıyor

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

İşte Vestel’in en pahalı televizyonu! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vestel’in en pahalı televizyonu belli oldu. Televizyon alacakların yerli markalar arasındaki ilk tercihlerinden Vestel’in o televizyonunun fiyatı belli oldu. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Konut fiyatları cep yakıyor! İşte Türkiye'nin en pahalı mahalleleri

Son dönemlerde konutlarda artan fiyatlar nedeniyle ortalama bir metrekareye sahip olan evlerin fiyatları bile uçtu. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en pahalı 10 mahallesi açıklandı. İşte Türkiye'nin en pahalı 10 semti...

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 

En pahalı iPhone 2023'te geliyor! Sır gibi saklanan fiyatı sızdırıldı! Bu fiyat kalp krizi geçirtebilir!

Apple, mobil serisinin en pahalı iPhone'unu 2023 yılında piyasaya sürecek gibi görünüyor. Sızıntı konusunda oldukça sicile sahip olan LeaksApplePro, Cupertino merkezli şirketin bir sonraki amiral gemisi cihazının fiyatını açıkladı.

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu! Türkiye'nin o ili de listede!

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Bu kapsamda en pahalı şehirler New York ve Singapur olurken raporda İstanbul'da son bir senede yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekildi.

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Milyonlarca dolar ediyor! Dünyanın en pahalı madenleri hangileridir?

Madenler, insanlık tarihinden de eskiye dayanıyor. Dünyada birbirinden değerli ve pahalı madenler yer alıyor. İşte o en pahalı madenlerin listesi!

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

en pahalı yat Haberi

en pahalı yat


Avustralyalı Orsos Islands adlı yat üreticisi firma zengin işadamları için yüzen bir ada şeklinde tekne inşa etti. İçinde bar, jakuzi ve lüks bir mutfağın da bulunduğu tekne 3 milyon sterlinden (8.5 milyon TL) satılıyor. 37 metre genişliğinde ve 20 metre yüksekliğinde olan tekne, 12 yolcu ve 4 mürettebat kapasiteli. Yolcular için çift kişilik altı lüks kamarası bulunan teknede mürettebatın kalması için de odalar bulunuyor. Alıcının istediği yere götürebileceği teknenin çevresine de tropikal bitkiler yerleştirilerek tam bir ada havası...