05 / 05 / 2024

en yoğun tapu müdürlükleri

en yoğun tapu müdürlükleri

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Türkiye ihracatta git gide devleşiyor! Teknoloji yoğun üründe yeni başarı

Türkiye'nin ‘teknoloji yoğun ürün’ ihracatı senenin yedi ayında geçen senenin aynı dönemine kıyasla %19,2 artarak 136,5 milyar dolara ulaştı. İşte detaylar…

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında yaralanan işçi yoğun bakımda!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altından yaralı olarak kurtarılan işçi, yoğun bakım ünitesine alındı...

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Gayrimenkul sektörünün 2017 gündemi çok yoğun olacak!

Gayrimenkul ve inşaat sektörleri Türkiye’nin en hızla büyüyen sektörleri arasında yer alıyor. Yatıranların tam gaz devam ettiği sektörün 2017 yılı gündemi de çok yoğun. Gayrimenkul sektöründe 600 bin konutluk bir stok bulunduğu tahmin ediliyor.

Babacan Port Royal’e ön satışlarda yoğun talep geldi!

Babacan Holding’in lokasyonunun en lüks ancak en ulaşılabilir projesi ‘Babacan Port Royal’, ön talep satışlarıyla rekor kırıyor. 0.59 faiz, 120 ay vade avantajıyla satışa çıkan ‘Babacan Port Royal’e, ön satışlarda yoğun talep geldi.

3. İstanbul projesi, CNR Emlak Fuarı'ndan yoğun ilgi bekliyor!

Özgün özellikleri ile ‘başka bir İstanbul’ alternatifi oluşturacak “Başakşehir’in en büyük projesi” 3. İSTANBUL, ön talep döneminde her platformda yoğun ilgi çekmeye devam ediyor. İlk 3 haftada internet üzerinden gerçekleştirilen talep başvuruları 9 bine yaklaştı.

Karmod'un konteyner ünitelerine yurt dışından yoğun talep

Prefabrik hazır yapı sektörününde faaliyet gösteren Karmod'un tam demonte konteyner yaşam üniteleri daha geniş mekanları ve nakliye sorununa çözüm getirmesi nedeniyle yurt dışından yoğun talep görüyor. Ürün, firmanın son dönemde en fazla ihraç ettiği ürün

Türkiye'ye MIPIM 2016 Fuarı'nda yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2016'ya Türkiye'den katılan belediyelere ve inşaat şirketlerine yoğun yabancı yatırımcı ilgisi olduğu gözlendi.

en yoğun tapu müdürlükleri Haberi

en yoğun tapu müdürlükleri

Konu hakkında önemli değerlendirmeler yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “2021 yılında gerek tapu işlemlerinde gerekse de satış rakamlarında tüm zamanların rekoru kırıldı.

Satışlarda ilk defa 3 milyon sınırı aşıldı ve 3 milyon 20 bin 225 adet satış yapıldı. Tapu müdürlüklerindeki 2021 yılı yıllık işlem yevmiyeleri ve red kararları istatistiklerine bakıldığında da en çok işlem yapılan ilk üç müdürlük sırasıyla Ankara Çankaya, İstanbul Esenyurt ve Gaziantep Şahinbey oldu” şeklinde konuştu.

2021 yılında yaklaşık 15 milyon işlem gerçekleştirildi

Tapu dairelerinde gerçekleştirilen toplam işlem sayısının bir önceki seneye göre yüzde 30’un üzerinde artış göstererek, 15 milyon seviyelerine ulaştığını kaydeden Özelmacıklı “Milyonlarca vatandaşımıza ve on binlerce emlak işletmesine hizmet sağlayan tapu sicil müdürlüklerinde web tapu ile iş ve işlemler de hızlanmış...