10 / 05 / 2024

Endeksa Masters İzmir eğitimi 2022

Endeksa Masters İzmir eğitimi 2022

Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan Endeksa, “Masters” eğitimlerinin İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliği 29 Mart 2022 tarihine ertelendi. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörü için yeni hamle! Gayrimenkul danışmanlarına ışık olacak!

Endeksa, arsa ve arazi konusunda uzmanlaşmak isteyen gayrimenkul danışmanları için yeni bir eğitim daha düzenlenecek. Bu girişim danışmanlar ve sektör için ışık olacak...

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Endeksa yeni sistemini duyurdu! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul alım satım sürecinde hızlı, güvenli ve kaliteli bir deneyim yaşatan Endeksa, yeni özelliğiyle Türkiye’de bir ilke daha imza attı. İşte detaylar...

Endeksa Masters İzmir eğitimi 29 Mart tarihine ertelendi!

Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan Endeksa, “Masters” eğitimlerinin İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliği 29 Mart 2022 tarihine ertelendi. 

Endeksa Masters, İzmirli Gayrimenkul Danışmanları ile buluşmaya hazırlanıyor!

Endeksa tarafından hayata geçirilen “Masters” eğitimlerinin yeni adresi belli oldu. 

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

iLab Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı!

Türkiye pazarında büyüme gösteren dijital girişimlere erken aşama yatırımlarda bulunan bir internet şirketleri grubu olan iLab tarafından, Endeksa’nın çoğunluk hissesinin satın alındığı öğrenildi. iLab Grubu Strateji - İş Geliştirme Direktörü Ozan Öztürk yeni yatırımlarını değerlendirdi...

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...

Endeksa Masters İzmir eğitimi 2022 Haberi

Endeksa Masters İzmir eğitimi 2022

Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan Endeksa, uzun zamandır düzenlediği Endeksa Masters eğitimlerininüçüncüsü 15 Mart yerine 29 Mart’a ertelenerek İzmir’de gerçekleştirilecek. 

Sektörün duayenleri arasında yer alan Kürşat Tuncel’in “Emlak Danışmanının 365 Günü” adlı yeni kitabı ile 120 dakikalık yıllık hedeflerin belirlenmesi ve 365 günlük programın nasıl uygulanması gerektiği ile ilişkin detaylar 29 Mart 2022 tarihinde İzmir’de anlatılacak.

Endeksa'nın merakla beklenen Masters eğitimi saat 14:00’te Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı’da yapılacak. Merakla beklenen ve sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecek olan eğitimde katılımcılara “Emlak Danışmanının 365 Günü” kitabı ücretsiz olarak verilecek.