09 / 05 / 2024

Ender Çolak kim

Ender Çolak kim

İklimlendirme sektöründeki daralmaya rağmen geçen yıl yüzde 8 büyüyen Baymak, bu yılın ilk 4 ayında da yüzde 5 büyüdü. Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, yıl sonunda yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini söyledi..

Ender Çolak: Kentsel dönüşümün hızlanması, ısınma için geliştirilen alternatifleri de artırıyor!

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, kentsel dönüşümün hızlanması, ısınma için geliştirilen alternatifleri de artırıyor. Binalarda yüzde 25 enerji tasarrufu sağlayan yoğuşmalı kombilerle 3-4 milyar dolar kâr elde edilebilir dedi...

Kentsel Dönüşüm Planı’yla 500 milyon dolarlık tasarruf!

Kentsel Dönüşüm Planı’nın ülke ekonomisine de ciddi katkı sunacağını söyleyen Baymak CEO’su Ender Çolak, “Yapılacak yeni binalarda kullanılacak enerji verimliliği yüksek ürünler sayesinde Türkiye, yılda yaklaşık 500 milyon dolarlık tasarruf edebilir” dedi.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Baymak bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor!

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Baymak yüzde 10 büyümeyi hedefliyor!

İklimlendirme sektöründeki daralmaya rağmen geçen yıl yüzde 8 büyüyen Baymak, bu yılın ilk 4 ayında da yüzde 5 büyüdü. Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, yıl sonunda yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini söyledi..

Baymak BES'i tabana yayıyor!

Baymak 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya WOW Kremlin Palace Otel’de dev bir eğitim ve sosyal etkinlik toplantısı düzenledi, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak toplantıda bayi sistemi ile ilgili Türkiye’de sektöründe ilk olacak bir açıklama yaptı.

Ender Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ender Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Medeni Akat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Ender Çolak: Kentsel dönüşüm kombiye yüzde 10'luk doping yaptı!

2013'te yüzde 15 daralan ısıtma sektörü, bu yıl kentsel dönüşüm projeleriyle canlandı. Baymak Genel Müdürü Çolak, "Kentsel dönüşüm sektöre yüzde 10'luk doping etkisi yaptı" dedi...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Ender Yorgancılar: İş kazası kader olmasın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye'de her 5-6 dakikada bir iş kazası yaşandığını ve bunun sonucunda da günde ortalama 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Ender Yorgancılar: Çandarlı Limanı'nda 3 yıldır tık yok!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 15 Mayıs 2011’te temeli atılan Çandarlı Limanı’nında teknik sebeplerden ötürü ilerleme kaydedilemediğini belirtti, projenin çok önemli olduğunun altını çizdi

Ender Çolak kim Haberi

Ender Çolak kim
İklimlendirme sektöründeki daralmaya rağmen geçen yıl yüzde 8 büyüyen Baymak, bu yılın ilk 4 ayında da yüzde 5 büyüdü. Yılsonunda yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini söyleyen Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, son 2 yılda 20 milyon TL'lik yatırımla ürün grubuna 10 yeni ürün eklediklerini ifade etti. Bu yatırımın meyvelerini topladıklarını aktaran Ender Çolak, "Yılın ilk 4 ayında kombide yüzde 5 büyüdük. Sektörde ortalama ilk dört ayda yüzde10 küçülme yaşandı. Yoğuşmalı kazan satışlarımızda yüzde 31 büyüdü. Klimada ise aynı dönem yüzde 75 büyüdük. 2.5 milyar dolarlık sektörde bu yıl yüzde 10 büyümeyi hedefliyoruz"...