18 / 05 / 2024

Ender Ertan kimdir

Ender Ertan kimdir

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ertan Peynircioğlu kimdir?

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Ender Vardar kimdir?

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Ertan Keleş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdürlüğü görevine devam eden, Emlak Konut GYO Başkan Vekili, İnşaat Mühendisi Ertan Keleş kimdir? İşte Ertan Keleş'in biyografisi..

Ender Özışık kimdir?

Mimar Ender Özışık kimdir? Mimar Ender Özışık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ender Özışık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ender Özışık..

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

Ender Ergün kimdir?

Mimar Ender Ergün, ortağı olduğu Peta Mimarlık'tan ayrılarak 1995'te Ergün Mimarlık'ı kurdu. Kılıçoğlu Group'un Kadıköy Kozyatağı'nda hayata geçirdiği Mermerler Plaza projesinin mimarı Ender Ergün kimdir? İşte Ergün'ün özgeçmişi...

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Arzu Karagöz kimdir?

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Ender Ertan kimdir Haberi

Ender Ertan kimdir

Konya-Afyon Karayolu üzerinde bulunan Akşehir'de  inşaatların üzerinden seçim çalışması yapıldığını ve aceleye getirildiğini iddia eden İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstasyon Gazetesi'nde yer alan habere göre Ertan, “Malumunuz Akşehir’in Anıt Meydanı projesi inşaatı devam ediyor. Seçim dolayısıyla olsa gerek yerel basında da yetkililer bu gibi devam eden inşaatların üzerinden seçim çalışması yapıyor.Fakat bu tür inşaat yatırımları sırf seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli, inşaatın yapılabilecek en sağlıklı zamanda yapılması ileriki tarihlerde insanlarımızın bu yapılardan zarar görmemesi için önemlidir. Muhtemelen yakın tarihte anıt alanında kalıpları hazırlanan otopark bölümünde beton döküm işlemi yapılacaktır, bizler bunun takipçisi olacağız zira hazır beton dökümünde her ne kadar betonun içine katkı maddeleri konsada beton atıldığı andan itibaren 72 saat...