03 / 05 / 2024

Ender Su Sporları

Ender Su Sporları

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 5 ay önce, su sporları alanı olarak kullanılmak üzere yıllığı 21 bin TL bedelle kiraya verilen sahildeki 6 metrekarelik deniz yüzeyi, yenilenen ihalede 72 kat artışla 1.5 milyon TL’ye aynı firma tarafından kiralandı.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Haliç'e Su Sporları Merkezi kurulacak!

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağında kalan ve bir kısmı park olan alana "Haliç Su Sporları Merkezi" yapılıyor. 11 dönümlük alana yapılacak tek katlı ekolojik merkezin projesi tamamlandı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bolu, yapılacak yeni tesislerle sporun merkezi olacak!

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY projesinde son durum!

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. GAP SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

Osman Sargın: Sağlam binalar inşa edelim!

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantı da 1/5000 ölçekli İmar değişikliklerin ne zaman tamamlanacağı hususları konuşuldu.

Bolu Büyüksu projesi son halini alıyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da yaşayanların deniz özlemini gidermeyi ve Bolu’yu su sporlarının da merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı!

Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.

Bolu Olimpiyat ve Spor Kompleksi yıl sonunda tamam!

Bolu Belediyesi tarafından Büyüksu Deresi’ne yapılan Büyüksu Deresi Su Sporları ve Sahil Projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bolu Belediyesi’nin Olimpiyat ve Spor Kompleksi’nin 4. etabı olan çalışma Ocak ayında sona bitecek.

Ender Su Sporları Haberi

Ender Su Sporları

Kemer’de su sporlarına yönelik plajlarda 70 istasyon belirlendi. Daha önce su sporlarına yönelik firmaların, otellerden kiralama yöntemiyle hizmet verdiği bu istasyonlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014’ün Aralık ayında ayrı ayrı firmalara toplam 1.6 milyon TL bedelle ihale edildi. 70 ayrı nokta, genişliğine göre 15 bin TL ile 50 bin TL arasında değişen fiyatlarla kiralandı. Ancak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün bazı istasyonlara yaptığı değişiklikler nedeniyle ihalelerin bazıları iptal edildi. Parkur değişiklikleri ve teminat sıkıntıları nedeniyle 13 plaj için yeniden ihale yapıldı.


AYNI FİRMA ALDI

Aralık ayında 21 bin TL artı KDV karşılığı Ender Su Sporları adlı firmaya kiralanan göynük’teki Ma Biche Hotel önündeki 6 metrekarelik deniz yüzeyinin ihalesi de iptal edilenler arasında yer aldı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, kira sözleşmesi...