04 / 05 / 2024

Ender Vardar istifa

Ender Vardar istifa

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün üç yönetim kurulu üyesi istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları yönetim kurulu üyesi Mesut Avcı, Ahmet Çağlar ve Cihangir Alparslan Çelik kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler... 

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Ertan Yetim Emlak Konut'un Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Murat Kurum, Emlak Konut Başkanlığı'ndan istifa etti!

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığından görevinden istifa etti. 

Havalimanının genişletilmesine karşı çıkan İngiliz bakan istifa etti!

İngiltere’nin Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Greg Hands, ülkenin en büyük havalimanı Heathrow’un genişletilmesine karşı çıktığını belirterek görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Yunanistan Ekonomi Bakanı kira yardımı sebebiyle istifa etti!

Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitris Papadimitriou, kabinede yer alan eşinin aldığı kira desteğinin tartışmalara neden olmasının ardından istifa etti. 

Ömer Cengiz Uzel, Tek-Art İnşaat'tan istifa etti!

Tek-Art İnşaat'ın bağımsız yönetim kurulu üyelerinden Ömer Cengiz Uzel istifa etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Ender Vardar istifa Haberi

Ender Vardar istifa

Ender Vardar kimdir?

Ender Vardar,  ilkokul, ortaokul ve liseyi Nazilli' de bitirdi. Daha sonra Adana İ.T.İ.A Mühendislik Bilimleri Fakültesi inşaat mühendisliği bölümünden 1981 yılında mezun oldu. 


1981-1990 yılları arasında Nazilli'de şirket kurarak inşaat ve turizm işleri ile iştigal etti. 


Nazilli Yenimahalle Spor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyeliği, Nazilli Pamukspor kulübü 2. Başkanlığı ve Yeni Nazilli Spor yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

1990-1992 yıllan araşma Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakan danışmanlığı görevlerinde bulundu. 


1992-1997 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisi olarak çalıştı. 


1997 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nde, Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı olarak atandı. Daha sonra Genel MüdürL lük'te İmar Uygulama Daire Başkanı olarak toplam 13 yıl görev yaptı. Şu an aynı...