05 / 05 / 2024

Endonezya depremleri son durum

Endonezya depremleri son durum

Endonezya'nın batısında meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe sebep oldu. Yetkililer şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da hasar raporu veya tsunami uyarısı olmadığını söyledi.

Endonezya'da 6.6 büyüklüğünde deprem!

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi 'nden yapılan açıklamada, merkez üssü Endonezya'nın Halmahera adasındaki Tobelo kentinin 157 kilometre batısı olan depremin, 55 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Endonezya'da 7.3 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın doğusunda 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya Meteoroloji Ajansı, depremin yerel saatle 09.31'de Maluku takım adaları açıklarında, denizin 46 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika! Deprem oldu! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi, meydana gelen son depremleri anlık olarak kaydederken, yeni bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Muş’un Bilek ilçesinde 3.1 şiddetinde bir artçı sarsıntı yaşandı.

SON DAKİKA: Endonezya'da 7,1 şiddetinde deprem oldu!

Endonezya'nın Bali Denizi açıklarında 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte bütün ayrıntılar...

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA! Deprem oldu! Acil bakın!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak edenler son depremler listesine bakarak en son nerede ve ne zaman deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. İşte detaylar...

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 22 Temmuz 2023 son dakika deprem!

22 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 22 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak izleyerek en güncel deprem bilgilerini paylaşıyor. Peki Son dakika deprem mi oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte, 12 Temmuz güncel depremler…

Endonezya depremleri son durum Haberi

Endonezya depremleri son durum

Endonezya'nın batısında meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe sebep oldu. Yetkililer şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da hasar raporu veya tsunami uyarısı olmadığını söyledi.

6,4 büyüklüğündeki deprem Sumatra adasının 50 kilometre uzağında ve yerden 38 kilometre derinlikte meydana geldi. 2004 yılının Aralık ayında Sumatra adası açıklarında meydana gelen 9.1 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami olmuştu ve afette 230 bin kişi hayatını...