28 / 04 / 2024

Endülüs Park satılık

Endülüs Park satılık

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Endülüs Park'ta teslimler Eylül 2015'te!

Bursa Endülüs Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede toplam 250 adet konut bulunuyor. Endülüs Park'ta teslimlerin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

BTOM'un gayrimenkulleri 17 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer alan 3 gayrimenkul  Eskidji aracılığı ile 17 Mayıs'ta satışa çıkıyor..

BTOM'un gayrimenkulleri 3 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...

Endülüs Park yılbaşında açık mı?

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park yılbaşında açık mı? Endülüs Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Endülüs Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Endülüs Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Endülüs Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Endülüs Park, Kurban Bayramı'nda açık!

Bursa’nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park, Kurban Bayramı yaklaşırken alışverişin keyfini uzatıyor. Endülüs Park, yeni açılan mağazalarıyla ziyaretçilerine arife günü gece yarısına kadar hizmet verecek.

Endülüs Park AVM bayramda açık mı?

Endülüs Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park AVM bayramda açık mı? Endülüs Park AVM bayramda kaça kadar açık? Endülüs Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa Endülüs Park AVM açıldı!

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM açıldı. Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. 101 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezi, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta.

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Park Alyans Ankara satılık!

Park Alyans Ankara satılık dairelerin fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Coşkun İnşaat projesi Park Alyans Evleri'nde daireler Mayıs 2017 yılında teslim ediliyor...

Kağıthane Vadistanbul Park satılık!

Kağıthane Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle taksit yapılabilen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Park Mavera 2. Etap satılık ev!

Park Mavera 2. Etap satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 45 bin 389 metrekare arsa alanına sahip projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

Makro-Akyapı Park Mavera 2. Etap satılık!

Makro-Akyapı Park Mavera 2. Etap satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen projede ön talep süreci devam ediyor.

Endülüs Park satılık Haberi

Endülüs Park satılık

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan ve akıllı ev sistemi ile inşa edilen Endülüs Park Residence, ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.


7/24 resepsiyon, concierge sistemi, fitnes salonu gibi birçok özelliği bulunan Endülüs Park Residence, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşuyor.


Konforlu ve keyifli bir yaşam sunan Endülüs Park Residence’ta kalan sınırlı sayıdaki daireye dair avantajlı ödeme fırsatları ve detaylı bilgi için Endülüs Park Residence Satış Ofisi ile irtibata...