23 / 07 / 2024

enerji verimlilği nedir

enerji verimlilği nedir

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir Kimdir?

Funda Tacir kimdir? Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir nereden mezundur? İşte detaylar!

Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk mesleği nedir?

Besim Tibuk kimdir Besim Tibuk’un mesleği nedir? Besim Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Beslenme desteği nedir? Beslenme desteği nasıl alınır? Beslenme desteği kimlere verilir?

Beslenme desteği nedir, kimlere verilir? Beslenme desteği nasıl alınır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler…

Enerji Yoksulluğu, Avrupa'yı kıskacına aldı! Enerji Yoksulluğu nedir? Neden kaynaklanıyor?

Temel ihtiyaçlarımızın karşılanmasında enerjinin rolü her geçen gün katlanarak artarken "Enerji Yoksulluğu" Avrupa'yı kıskacına aldı! Günümüzde enerji tüketiminin büyüme hızına yakın bir oranda arttığını görüyoruz. Peki, "Enerji yoksulluğu" kavramı ne ifade ediyor? Enerji yoksulluğu nedir? İşte ayrı

Tapu kayıt örneği nedir? Tapu kaydı örneği nasıl alınır?

Ev gibi taşınmaz mülkü olan insanların bazı zamanlarda ve işlemlerde tapu kaydı örneğine ihtiyacı olabiliyor. Peki, Tapu kaydı örneği nedir? Tapu kaydı örneği nasıl alınır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor...

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

enerji verimlilği nedir Haberi

enerji verimlilği nedir

300 milyon liralık finansman


İstanbul Modern’de gerçekleştirilen basın toplantısı ile duyurulan ve Ankara, Denizli, İzmir, Bursa,Eskişehir’de yapılan seminerler ile devam eden işbirliği çerçevesinde başta apartman/site yöneticileri olmak üzere yaklaşık 1.000 kişiye ulaşıldı.


Proje kapsamında, Avrupa standartlarında mantolama kalitesi sunan Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi’ni tercih eden apartman sakinleri, Türkiye’nin apartman/site yönetimlerine özel tek bankacılık ürünü olan EKOkredi Yalıtım ile uygun faiz oranları ve 60 aya varan vade imkanından yararlanıyor. Ayrıca işbirliğinden faydalanan mevcut binalara, gerekli kriterleri karşıladığı takdirde 2017 yılı itibarıyla tüm binalar için zorunlu hale gelecek Enerji Kimlik Belgesi ve ücretsiz teknik danışmanlık hizmeti sağlanıyor.


Şekerbank EKOkredi-Filli Boya Capatect yalıtım seferberliği kapsamında, her yıl 60 bin konutun yalıtılması ve yıllık 300 milyon TL finansman desteği sağlanması...