07 / 05 / 2024

Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı

Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı

EPDK ile ERERA arasında iş birliği imzalandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ile Batı Afrika Ekonomik Topluluğu Elektrik Düzenleme Kurumu (ERERA) arasında iş birliği mutabakat zaptı imzalandı.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da Yusuf Uçar ve Akif İshakoğlu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kutanoğlu tarafından kuruldu.

Ig Enerji Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ig Enerji Yatırım Limited Şirketi Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Ali S. Elkhatroushi ve Mahmud Ali S Elkhatroushi ortaklığında kuruldu.

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şeker ve Muhammed Akpınar tarafından kuruldu.

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled I.K. Kraizim ve Muhammed Zekioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Liaison Enerji Yatırım Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Liaison Enerji Yatırım Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Macit Yetiş tarafından kuruldu. 

Ramgün Turizm Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ramgün Turizm Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramıl Mavlyutov ve Enis Günay ortaklığında kuruldu. 

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Cıc AG tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

Acarist Mimarlık Mühendislik İnşaat Enerji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acarist Mimarlık Mühendislik İnşaat Enerji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Salih Acar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı Haberi

Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, 13. Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı'na katılmak için geldiği Bakü'de, ERERA Başkanı El-Hacı İbrahima Thiam ile bir araya geldi.


Yapılan görüşmenin ardından iki kurum arasında elektrik düzenlemeleri alanında iş birliği yapılmasını öngören mutabakat zaptına imza atıldı. 


EPDK Başkanı Yılmaz, Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA) Başkanı Alparslan Bayraktar'ın da hazır bulunduğu toplantıdaki konuşmasında, iş birliğinin kapsamının bilgi, deneyim, uzmanlık paylaşımı ve değişimini içerdiğini söyledi. Tarafların ilgi alanında olan etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve taraflarca yürütülen etkinliklerin desteklenmesinin de iş birliği kapsamında olduğunu anlatan Yılmaz, kurumsal kapasitelerin güçlendirilmesinin ve ortak etkinlikler düzenlenmesinin de öngörüldüğünü ifade etti. 


Yılmaz, Türkiye'nin enerji piyasasının son 12 yılda serbestleşme yönünden büyük ilerleme kaydettiğini aktararak, şöyle konuştu:


"İlerlemenin kendi başına kaydedilmesi mümkün değil. Biz bu süreçte, başta AB...