11 / 05 / 2024

Enes Biberoğlu

Enes Biberoğlu

Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Güzen Biberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Enes Biberoğlu, Yunus Biberoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Sancaktaroğlu Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaktaroğlu Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Sancaktaroğlu tarafından kuruldu.

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

Enes Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alan tarafından kuruldu. 

İzmit Biberoğlu Konağı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi’nin İzmit’teki konak çalışmaları şehir merkezi ve köy ayrımı yapılmaksızın hız kesmeden sürüyor.

Kartaloğlu Altyapı İnşaatı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaloğlu Altyapı İnşaatı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Kartal ve Enes Kartal imzasıyla kuruldu.

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Enes İşkemecioğlu, Yasin Mutlu ve Merve Akarsu imzasıyla kuruldu.

Nizip Enes Bin Malik Camii inşaatı ne durumda?

Gaziantep Nizip Yunus Emre Mahallesi’nde Nizipli hayırseverler, Durdu Kılıç ve Mustafa Yaşaroğlu’nun bağışlarıyla yapılacak Enes Bin Malik Camii’nin inşaat çalışmalarına devem ediliyor.

Enes Biberoğlu Haberi

Enes Biberoğlu
Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Güzen Biberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Enes Biberoğlu, Yunus Biberoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü Gayrimenkulun alım satım ve kiraya verilmesi b. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Zemin, su, sıcak su ve maden sondajı yapmak, temel mühendisliği uygulamalarında müteahhitlik müşavirlik hizmetleri, her türlü iksa uygulamaları yapmak,zemin ıslah ve enjeksiyon işleri, püskürtme beton uygulamaları yapmak. d. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin alım satım, ithalat ihracatını yapmak. e. Yurt içinde ve yurt...