03 / 05 / 2024

Enforcer Enerji Bilişim iletişim

Enforcer Enerji Bilişim iletişim

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Gürcü tarafından kuruldu. 

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Nurhak tarafından kuruldu.

İmaret İnşaat Taahhüt Enerji Bilişim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmaret İnşaat Taahhüt Enerji Bilişim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İzgi tarafından kuruldu.

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Gürcü tarafından kuruldu. 

Ekar Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekar Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yuşa Mehmet Oka Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Enforcer Enerji Bilişim iletişim Haberi

Enforcer Enerji Bilişim iletişim

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Gürcü tarafından kuruldu. 

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her çeşit yakıtla ve elektrikle çalışan, elektrik ve ısı üretimine ilişkin endüstriyel güç sistemleri seyyar ve sabit jeneratörler, buhar türbinleri, gaz türbinleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, deniz motorları, sulama, yangın, petrol, pompalama motorları, lokomotif, kamyon ve otobüs motorları, forkliftler, dönen içten patlamalı, elektrik enerjisi üreten makineler ve benzerleri, kara nakil, inşaat iş makineleri, motorlu araçlar ve benzeri ürünlerin ve bunların her türlü aksesuar ve ekipmanları aksam ve yedek parçalarının alımı satımı ithalatı ihracatı dahili ve harici ticareti yapmak ve bu konularla...