02 / 05 / 2024

engelli aylığı evde bakım aylığı

engelli aylığı evde bakım aylığı

Temmuz ayı evde bakım aylığı, engelli aylıkları, evde bakı aylıkları ödeme tarihi açıklandı. Yardım paraları banka hesaplarına Kurban Bayramı öncesi yatırılacak açıklaması yapılmıştı. Ödemelerle ilgili açıklamayı  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak 2024 müjdesi! Peş peşe zamlar açıklandı, rakamlar buz kestirdi!

Son tahminlerle beraber, yeni zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası peş peşe hesaplandı. İşte yeni Ocak 2024 zamlı maaşlar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi rakamlara göz atın!

Sosyal destek ödemelerine Ocak ayında gelecek zam merakla bekleniyor. 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı tutarlarının Ocak zammıyla kaç TL olacağı belli oldu. İşte merak edilen o rakamlar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zam müjdesi! Ocak ödemeleri buz kestirdi! Son dakika!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasının kaç lira olarak hesaplara yattığı merak ediliyor. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükseldi? Ocak'ta sosyal desteklere ne kadar zam gelecek?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına bu ay tam bu kadar zam geliyor! Şimdi rakamlara bakın! 

Emekli ile memur maaş zam oranlarının belli olmasının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı 2023 Temmuz zammıyla kaç TL olacak? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı yeni zamla tam bu kadar olacak! Hangi maaş kaç TL? Şimdi bakın!

Milyonlarca kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret Temmuz zammı resmen açıklandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da artacak. Peki hangi maaş kaç TL olacak? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak! Şimdi yeni maaşınıza göz atın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı belli oldu. Asgari ücrete yapılacak zam sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da artacak. Peki hangi maaş kaç TL'ye yükselecek? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına kallavi zam! Hemen şimdi açıklanan bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da asgari ücrete yapılacak zamla birlikte artacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla kaç TL, ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz ayında zamlanacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla ne kadar olacak? 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımına zam yapılacak mı? Kimin aylığı kaç lira olacak? 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı sık sık araştırılan sosyal destek ödemelerinden. Peki sosyal desteklere yeni zam gelecek mi? 

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

Sosyal destek ödemelerine yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar ödenecek?

Sosyal destek ödemelerine yeni zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Pek çok kişiyi ilgilendiren 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika gelişmeleri de merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki  maaşlara yeni zam var mı?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alan hemen baksın! Peş peşe açıklanan rakamları gören resmen buz kesti! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı gibi sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam var mı? Ödemeler kaç TL? 

engelli aylığı evde bakım aylığı Haberi

engelli aylığı evde bakım aylığı

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin belirli sosyal yardım programları ödemelerinin öne çekildiğini belirterek, "Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı ve sosyal ekonomik destek (SED) ödemelerini bayramdan önce hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda hak sahiplerine toplamda 3 milyar 125 milyon TL ödeme yapacağız" dedi.

Bakan Yanık, Kurban Bayramı öncesinde ödemesi yapılacak Temmuz ayı yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı ve SED’e ilişkin açıklamalarda bulundu.

Temmuz ayında yaklaşık 835 milyon TL tutarında yaşlı aylığı ödemesi yapacaklarını kaydeden Bakan Yanık, yaklaşık 658 milyon TL engelli aylıklarını da hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını belirtti.

550 BİN KİŞİ EVDE BAKIM AYLIĞINDAN FAYDALANACAK

Evde bakım yardımı ile bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli yakını olan ve bakımını üstlendiği için çalışamayan vatandaşların desteklendiğini hatırlatan Bakan Yanık, “Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik...