03 / 05 / 2024

engelli aylığı Temmuz

engelli aylığı Temmuz

Türkiye’de 7 milyona yakın asgari ücretlinin beklediği zam oranının açıklanmasının ardından gözler engelli aylığına çevrildi. Peki engelli aylığı kaç lira oldu? Engelli aylığına ne kadar zam geldi? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla engelli aylığı...

TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Evde bakım, aile destek, engelli aylığı yükseliyor? İşte zamlı destek ödemeleri

Her sene ocak ve Temmuz ayları ile birlikte gerçekleşen memur maaş katsayısı artışları sadece memurları değil, toplumda farklı kesimlerin ödemelerini de etkiliyor. Bu ödemelerden biri de sosyal destek ödemeleri. Peki Evde bakım, aile destek, engelli aylığı ne kadar?

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığında son dakika rakamlar! Zamlı maaşlar tam bu kadar oldu! Şimdi bakın!

Yeni Temmuz zamlı sosyal destek ödemeleri tek tek açıklandı. Peki 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı bu ay ne kadar oldu? 

Engelli maaşı alanlar hemen bu rakama bakın! Yeni zamlı engelli aylığı açıklandı! Tam bu kadar verilecek!

Memur maaşlarında yaşanan artışla, engelli vatandaşlar için sağlanan engelli maaşında da yükseliş yaşandı. Peki Engelli aylığı Temmuz 2023 zammıyla ne kadar oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına bu ay tam bu kadar zam geliyor! Şimdi rakamlara bakın! 

Emekli ile memur maaş zam oranlarının belli olmasının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı 2023 Temmuz zammıyla kaç TL olacak? 

Engelli aylığı kaç TL olacak? Temmuz zamlı engelli aylığı tek tek hesaplandı! Son dakika rakamlar!

Engelli maaşına yapılacak zam oranı merak konusu oldu. Engelli aylığı kaç TL olacak? İşte o rakamlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı yeni zamla tam bu kadar olacak! Hangi maaş kaç TL? Şimdi bakın!

Milyonlarca kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret Temmuz zammı resmen açıklandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da artacak. Peki hangi maaş kaç TL olacak? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak! Şimdi yeni maaşınıza göz atın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı belli oldu. Asgari ücrete yapılacak zam sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da artacak. Peki hangi maaş kaç TL'ye yükselecek? 

Yaşlı ve engelli aylıklarında Temmuz müjdesi! Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? 

Asgari ücrete ara zammı ile engelli ve yaşlı maaşlarına uygulanacak zam da sık sık gündem oluyor. Peki yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? Hangi maaş kaç lira olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına kallavi zam! Hemen şimdi açıklanan bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da asgari ücrete yapılacak zamla birlikte artacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla kaç TL, ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz ayında zamlanacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla ne kadar olacak? 

Engelli aylığına Temmuz'da tam bu kadar zam geliyor! Engelli aylığı alanlar dikkat: Tek tek rakam verildi!

Asgari ücret zammının ardından pek çok maaşta da yükseliş yaşanacak. Binlerce kişi şimdi 'Engelli aylığına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak?

Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? Kime kaç lira yatıyor? Son dakika rakamlar!

Temmuz ayında pek çok maaş artacak. Peki Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? İşte merak edilen rakamlar...

Sosyal destek ödemelerine Temmuz zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli aylığı ne kadar olacak? Maaşınıza bakın

65 yaş maaşı, evde bakım, engelli aylığı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Binlerce vatandaş sosyal desteklere Temmuz zammının gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli aylığı Temmuz'da yükselir mi? 

engelli aylığı Temmuz Haberi

engelli aylığı Temmuz

Asgari ücrete yapılacak ara zammın belli olmasının ardından vatandaşlar, pek çok kalemde olduğu gibi engelli maaşının da kaç lira olduğunu araştırmaya başladı. Bu sene 9 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı için sayılı günler kalmışken, engelli maaşlarının ne zaman yatacağı da merak ediliyor. 

Türkiye’de 7 milyona yakın asgari ücretlinin beklediği zam oranının açıklanmasının ardından gözler engelli aylığına çevrildi. Asgari ücrete gelen zamla birlikte engelli aylığı da yükseldi. 

2022 Sayılı yasaya bağlı olarak ödenen engelli aylığının 2022'nin ikinci yarısında kaç lira olarak ödeneceği merak ediliyor. 

Peki engelli aylığı kaç lira oldu? Engelli aylığına ne kadar zam geldi? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla engelli aylığı...

ENGELLİ AYLIĞI KAÇ LİRAYDI? 

2022 senesinin ilk 6 ayında yüzde 40-69 oranlarında engelliliği bulunanlar için engelli aylığı 865 TL, yüzde 70...