15 / 05 / 2024

Engelli Bakım Merkezleri bayrampaşa

Engelli Bakım Merkezleri bayrampaşa

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Şubat 2023 zammı tek tek açıklandı! Bu rakamı görenin resmen aklı gitti

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Şubat 2023 zammı tek tek açıklandı... Bu rakamı görenin resmen aklı gitti...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla resmen bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı alıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla resmen bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin ayakları yerden kesildi

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin ayakları yerden kesildi... Hemen bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe duyuruldu! Yeni zamlı rakamlar şok etti! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe duyuruldu! Yeni zamlı rakamlar şok etti! Hemen bakın!

Engelli Bakım Merkezleri bayrampaşa Haberi

Engelli Bakım Merkezleri bayrampaşa

Engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik bir dizi çalışma yapan Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de ‘Gözünüz arkada kalmasın, onlar artık bize emanet’ sloganıyla Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi’ni hizmete açtı.

Bayrampaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, kayıt kabul işlemlerine başlayan Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi, Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı'nın içinde hizmet verecek. Engelli vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği 2 katlı merkezde engellilerin tüm ihtiyaçları da karşılanıyor. Diğer bir yandan bakım merkezinin bulunduğu parkın da  'Engelli Parkı'na dönüştürülmesi...