25 / 07 / 2024

engelli dinlenme evi

engelli dinlenme evi

İstanbul'un ilk engelli dinlenme evi Sancaktpe'de 1585 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirildi...

Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi?

Evde bakım maaşı almak için başvuruda bulunanlar ya da bulunacak vatandaşlar, bazı detayları merak ediyor. Peki Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi? sorularının yanıtları!

İsrail güçleri Kudüs'te engelli bir Filistinlinin evini 6'ncı defa yıktı!

İşgal altında olan Doğu Kudüs'te "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle engelli bir Filistinliye ait evi 6. defa yıkan İsrail güçleri, bir aileyi daha evsiz bıraktı.

Evi olmayan engelli ve gazilere TOKİ'den bedava ev!

TBMM'ye sunulan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla beyan ettikleri yerde konut verilmesi amaçlanıyor.

Artvin Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı tamamlanıyor.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Artvin Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Artvin'de hayata geçirilecek olan semt konağının temeli atıldı. 4 katlı olarak inşa edilecek konağın içerisinde hasta yakınları için misafirhane, hanımlar lokali, aşevi ve yaşlılar dinlenme evi yer alıyor.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Yozgatlı hayırsever Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi!

Yozgat'ta donmak üzere olan köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi. Hayvanseverler, Aslan'ın evini boyayıp eşyalarını yeniledi.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

İzmir Karşıyaka'ya 5 yeni proje geliyor!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, olimpik yüzme havuzu, engelli dinlenme ve sağlıklı yaş alma merkezi yapacaklarını, akademi Karşıyaka’nın oluşturulacağını ve kriz merkezinin kurulacağını açıkladı.

engelli dinlenme evi Haberi

engelli dinlenme evi


İstanbul Kalkınma Ajansı, Sancaktepe Belediyesi ve Kaymakamlık ile ortaklaşa hayata geçirilen EDEV hizmete açıldı. Sancaktepe'de hayata geçirilen engelli dinlenme evi 1585 metrekarelik alan üzerinde...