02 / 05 / 2024

engelliler için toki projeleri

engelliler için toki projeleri

Hüseyin Şirin engellilere TOKİ müjdesi verdi. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Üzülmez de yapılması planlanan toplu konutlarla ilgili açıklamalarda bulunarak engellilere yüzde 5 kontenjan verileceğini ifade etti

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Dar gelirliler için TOKİ'den 100 bin ev!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dar gelirli aileler için yılda 100 bin sosyal konut yapılacağının haberini verdi. Yapılması planlanan projeler, bölgelerin mahalle kültürlerine de uygun şekilde inşa edilecek. Konutlardan 2 bin 500’ünün inşaatına da başlandığını bildirildi...

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Çekmeköy Engelliler Okulu için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada inşa edilecek olan engelliler okulu için imzalar atıldı.

engelliler için toki projeleri Haberi

engelliler için toki projeleri


Zonguldak Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Üzülmez'e yapılacak toplu konutlarla ilgili açıklamalarda bulunarak engellilere yüzde 5 kontenjan verileceğini söyledi. 

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Üzülmez de yapılması planlanan toplu konutlarla ilgili açıklamalarda bulunarak engellilere yüzde 5 kontenjan verileceğini ifade ederek şu bilgileri verdi: "Bilindiği gibi ilimizde önümüzdeki aylarda TOKİ tarafından toplu konut başlayacak olup toplamda 4500 civarında konut yapılacak. Üzülmez mevkiisin de yapılacak olan toplu konut için bizde bu konuda Zonguldak Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar ile beraber TOKİ'ye gidip bir görüşme yaptık. TOKİ'nin yasal sözleşmesinde yapılan TOKİ konutlarında engellilere yüzde 5 civarında kontenjan veriliyor. 

Zonguldak'ta yapılacak olan TOKİ konutlarında uygulanması için gerekli görümleri yaptık ve teyitleri aldık. Dört gözle inşaatın başlamasını bekliyoruz. Resmi prosedür...