20 / 05 / 2024

Engellilere yüzde 30 indirim

Engellilere yüzde 30 indirim

Evviva Home projesinde engelliler için başlatılan yüzde 30 indirim kampanyası devam ediyor!

Konut fiyatları beş yılda yüzde 30 arttı!

Merkez Bankası'nın 2010 yılını başlangıç alarak hesapladığı konut fiyat endeksi, tüm konutlar bazında fiyatların son beş yılda reel olarak yüzde 30 arttığını ortaya koydu. Yeni konutlara göre ise bu beş yıldaki artış yüzde 26 olarak belirlendi.

Kayseri'de konut fiyatları yüzde 30 arttı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkan Selim Atasoy, kentte konut satış ve kira fiyatlarında yüzde 30 artış yaşandığını söyledi. Atasoy, piyasanın durgun olmasına rağmen artışa ise anlam veremediklerini belirtti.

Batı Mahal projesinde yüzde 30 peşinatta 24 ay vade fırsatı!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, fiyatların 890 bin dolardan başladığı Batı Mahal projesinde yüzde 30 peşinatta 24 aya kadar vade fırsatı sunulduğunu söyledi.

Fazlı Kılıç: Dönüşüme yüzde 30 imar artışı sağlıyoruz!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'nin kentsel dönüşümün başarılı örneklerinden biri olduğunu belirterek 3 yöntemle yapılan dönüşüme yüzde 30 imar artışı sağladıklarını söyledi.

Mersin'de konut satışları yüzde 30 arttı!

İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Halil Deveden, TÜİK'in 2015 yılı Ocak-Mart döneminde ilk çeyrek verilerine göre, Mersin'de konut sayılarının geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 30 arttığını söyledi.

Emlak İstasyonu 2015 yılında yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Türkiye Geneli 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, hedef büyüttü. 2015 yılını yüzde 30 büyüme ile tamamlamak istediğini belirten Birol Polat, 2015’in sonuna kadar ofis sayılarını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı yüzde 30 azalacak!

Ekonomik krizle boğuşan Rusya'da kemer sıkma psikolojisinin turizme beklenenden büyük kayba neden olduğunu söyleyen AKTOB Başkanı Hacısüleyman, "Bizim tahminimiz yılın tamamında yüzde 30, yani 1 milyon kişiye yakın Rus turistin eksilmesi yönünde" dedi.

Batımahal Villaları'nda yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit!

Fotoğafçılık sektörü ile tanınan Yalçınlar Group, Gölmahal Villaları ile Büyükçekmece'den adım attığı inşaat sektöründe yatırıma devam ediyor. Batımahal Villaları'nda ödemeler yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vadelendiriliyor.

Rusya ve Avrupa'dan gelen turist sayısı yüzde 30 düştü!

Rusya ve Avrupa ülkelerinden gelen turistlerde yüzde 30'lara varan düşüşlerin görülmesiyle nisanda gelen ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8.1 gerileyerek 2 milyon 437 bin oldu.

Beylikdüzü ve Esenyurt'un yüzde 30'u markalı konuttan oluşuyor!

Bin 100 civarında konut projesine ev sahipliği yapan istanbul'da markalı konut sayısı 400 bini geçti. Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30'u markalı konutlardan oluşuyor.

Eminevim Kurtköy 560 Evleri'nde yüzde 30 peşinat, 60 ay taksit!

EMİNEVİM, İstanbul'un fethinin 560'ıncı yılına özel kampanya başlattı. Şirketin Kurtköy'deki 5yüz60 projesinde başlatılan kampanyaya göre, tüketicilere yüzde 30 peşinatla 60 ay taksit imkânı getirildi.

İnşaat iş kazalarının yüzde 30'u el aletlerinden kaynaklı!

Dünyada iş kazalarında 3’üncü sırada olan Türkiye’de, kaza ve kayıplar ağırlıklı olarak inşaat sektöründe gerçekleşiyor. Kazaların yüzde 30’u ise ağırlıkları 1-30 kilo arasında değişen el aletlerinden kaynaklanıyor.

Manzara Adalar'da konutların yüzde 30'u satıldı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek AntYapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

Engellilere yüzde 30 indirim Haberi

Engellilere yüzde 30 indirim

Evviva Home projesinde engellilere özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında 1 oda 1 salon daireler, 59 bin 640 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 2 oda 1 salon daireler ise 100 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca engellilere özel yüzde 30 indirim yapılıyor.

Bulut İnşaat tarafından Esenyurt’ta inşa edilen Evviva Home 2 bin 200 metrekare alana kuruluyor. Evviva Home projesinde engelli ev sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmak için duş ve tuvaletlerden özel olarak dizayn edilmiş giriş kapılarına; ses ve ışıklı yön belirleyici asansörlerden görme engelliler için yön hizalı yürüme yollarına kadar her ayrıntı düşünüldü.

172 konuttan meydana gelen Evviva Home projesinde aidatlar ise 1+1 daireler için 80 lira; 2+1 daireler içinse 100 lira olarak belirlendi. Teslimlerinin 30 Eylül 2013 tarihinde yapılması planlanıyor.

Eviva Home projesinde yüzde...