04 / 05 / 2024

Engelsiz Fikrin Olsun

Engelsiz Fikrin Olsun

Genç, engelsiz ve çevreci yaşam parolaları ile yola çıkan Larissa Göl Evleri, Ege Üniversitesi genç girişimciler topluluğunu ağırladı.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Evim Yuvam Olsun Kampanyası'nın detayları netleşti!

Hayırsever vatandaşların güvenilir bir uygulama ile evlerini bedelsiz veya indirimli bir bedelle kiralayarak ihtiyaç sahiplerine sunabilecekleri Evim Yuvam Olsun uygulamasında detaylar netleşti

Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun

Altında son durum merak ediliyor. Ons altın bugün 1864 dolardan işlem görürken Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun!

Gram altın 160 TL birden fırlayacak! Altın dehası İslam Memiş beklenen tarihi açıkladı! Herkesin haberi olsun

Gram altın yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın dehası İslam Memiş gram altının 160 TL birden fırlayacağını ösyleyerek tarihi açıkladı. Herkesin haberi olsun...

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Para piyasası Uzmanı İslam Memiş, doların geleceği en dip seviyeyi açıkladı. Herkes bu rakama hazır olsun, dolar işte tam bu kadar olacak...

Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!

Fed faiz kararı sonrası değer kaybeden dolar kuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kaybetmeye de devam ediyor. Doların ne kadar olacağını merak edenler için Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen dolar kuru yılı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Doların yönü herkes tarafından merak edilirken, 2 gün son tam olarak ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Resmen açıklandı! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Milyonlarca kişi dolar için yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi...

Dolar 20 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son kez rakam verdi! Herkes hazır olsun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 gün içinde geleceği seviyeyi rakam vererek açıkladı. Herkes hazır olsun!

Altın için iple çekilen gün geldi! Bugüne dikkat! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''hayırlı olsun'' diyerek açıkladı

Altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugüne dikkat çekti ve yatırımcıların iple çektiği haberi ''hayırlı olsun'' diyerek bir çırpıda açıkladı. 

Asgari ücret 13 bin 200 lira! Bomba dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den ''helal olsun'' açıklaması!

Yapmış olduğu bomba dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu sefer asgari ücret yorumu geldi.  Asgari ücret için 13 bin 200 lira talep edilmesine karşılık ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi. 

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.

Euro fırladı! Euro/TL'yi tutabilene aşk olsun! Euroda son durum 11 Ağustos 2022

Euro kuru haftanın dördüncü işlem gününe değer artışı ile başladı. Euro kuru bugün gün içinde değer kazanarak yükselişe geçti. Euro/TL'yi tutabilene aşk olsun! Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 euroda son durum...

Engelsiz Fikrin Olsun Haberi

Engelsiz Fikrin Olsun

Ege Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu “Engelsiz Fikrin Olsun!” Fikir Üretme Kampı’nı bu yıl Larissa Göl Evleri ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Engelli bireylerin yaşamlarını her yönden kolaylaştıracak fikirler üretmeyi amaçlayan EÜ Genç Girişimciler Topluluğu bu yıl, fikir kampının başlığını ‘Yaşam Alanları’ olarak belirledi. 3’er kişilik takımlar halinde beyin fırtınası yapan üniversiteliler Yaşam Alanları başlığı altında birçok fikir üreterek Larissa Göl Evleri örneğinde uygulamayı hedeflediler. Farklı bölümlerde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi alan öğrenciler, aldıkları eğitimin ve farklı disiplinlerin bakış açıları ile değerlendirdikleri sorunları masaya yatırıp çözüme yönelik projeler çıkardılar. 


Gün boyunca düşünen, kendilerini özel bireylerin yerine koyan üniversite öğrencileri gün sonunda sunum haline getirdikleri fikirlerini ERDN İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Mansur ERDEN’ e sundular. Projelerin her birini dinleyen ERDEN; “Biz yola...