21 / 05 / 2024

Engelsiz Park Cafe

Engelsiz Park Cafe

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında, Aliağa’da Belediyenin engellilere tahsis ettiği ve Türkiye’ye örnek model olan Engelsiz Park Cafe’de etkinlikler yapıldı.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Antalya Düden Park'a AVM mi yapılacak?

Antalya'nın dünyaca ünlü falezleri üzerinde yer alan Düden Park’ın tekrar ruhsat verilerek restoran ve cafe’lere açılmak istenmesi bölge halkının büyük tepkisini çekiyor.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Nazilli'deki Engelsiz Yaşam Parkı'nın inşaatı tamamlandı!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Engelsiz Yaşam Parkı”, düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Konya Çumra'da 2015'te 52 park yapıldı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Tarsus'taki Engelsiz Park hizmete açıldı!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Engelsiz Park Cafe Haberi

Engelsiz Park Cafe

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında, Aliağa’da Belediyenin engellilere tahsis ettiği ve Türkiye’ye örnek model olan Engelsiz Park Cafe’de etkinlikler yapıldı. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, 6 bin Engellinin bulunduğu Aliağa’da başlattıkları projenin Türkiye için rol model olmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, “Engelli yurttaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı ve yaşama tutunduğu bir kent haline dönüştüğümüze inanıyorum” dedi.


ALİAĞA’DA ÇOK ÖNEMLİ MESAFELER ALINDI

Engelliler Haftası etkinlikleri Aliağa’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Emin Uray yaptığı konuşmada engellilerin yaşamını kolaylaştıran uygulamalar için teşekkür ederek, “en büyük engel, engellenmektir. Biz Aliağa’da engellilerimizin topluma kazandırılması, meslek edinmesi ve diğer zorlukların aşılmasında kurumlarımızın desteğiyle çok önemli mesafeler aldık.” Dedi.

  

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN, ÖZEL GÖSTERİLER

Etkinlikler, Aliağa Belediyesi tarafından, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon...