28 / 04 / 2024

engin avcı

engin avcı

Yılın ilk yedi ayı geride kalmışken, ünlü uzman ve analistlerden yıl sonu dolar tahminleri gelmeye başladı. Kimileri 30 liraları konuşurken, kimilerinin tahminleri ise 10 liranın altına kadar indi. İşte detaylar…

Ünlü ekonomist canlı yayında açıkladı! Dolar 8 TL’mi oluyor? Duyanlar şaştı kaldı

Ekonomist Engin Avcı piyasadaki birçok ekonomistin aksine doların düşeceğin ve hafta 10 TL’nin altını göreceğini iddia etti. İşte detaylar…

Doların 10 TL olacağı yeni tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

Dolar kurunda yükseliş devam ederken ekonomist Engin Avcı, doların 10 TL olacağı yeni tarihi açıkladı. Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

Dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Engin Avcı dolar için kritik tarihi açıklayarak doların ne kadar olacağını açıkladı. İşte dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerini unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!

Dolar 8 lira birden düşecek! Analist az önce açıkladı! 2023'te dolar ne kadar olacak?

Dolardaki hareketlilik devam ederken uzun bir sessizliğin ardından Engin Avcı sahalara geri döndü. Avcı, yıl sonuna kadar doların hızla düşeceğini söyleyerek tahmininin gerisinde kaldığını tarih vererek gösterdi.

Dolar o tarihte 10 TL olacak! Ünlü ekonomistten beyin yakan açıklama! Son dakika bombası! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika dolar kuru 18,67 TL seviyesinden işlem görüyor. 19 TL sınırına doğru giden dolar için beyin yakan '' 10 TL'' açıklaması Ekonomist Engin Avcı'dan geldi. 

‘Yok artık’ dedirten dolar tahmini! Ağınız açık kalacak! Dolar yıl sonunda…

Kur yükselmeye devam ederken uzmanlardan, dolar için çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Engin Avcı’da yaptığı açıklama ile dolar tahminini herkesi şok edecek şekilde yeniledi. İşte detaylar…

Ünlü ekonomist canlı yayında açıkladı! Dolar 8 TL’mi oluyor? Duyanlar şaştı kaldı

Ekonomist Engin Avcı piyasadaki birçok ekonomistin aksine doların düşeceğin ve hafta 10 TL’nin altını göreceğini iddia etti. İşte detaylar…

Engin Altay, Nabi Avcı'ya okul arsalarının imar değişikliklerini sordu!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanıtlaması istemiyle hazırladığı üç ayrı yazılı soru önergesinde, öğretmen istihdamı, derslik ve ikili eğitim ile okul arsalarının imar değişikliklerine ilişkin bilgi istedi.

Engin Avcı: Çambaşı Yaylası'nı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Gür ormanları ve yemyeşil çayırlara sahip olmasının yanında sınırları içerisinde denize en yakın kayak tesisi ile 77 obası bulunan, 2 bin yıllık tarihe sahip, Doğu Karadeniz'in en geniş yaylası olma Çambaşı, ziyaretçilerini bekliyor.

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki kaçak yapılar yıkılacak!

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde Kurban Bayramı tatilinde mera üzerine yapıldığı tespit edilen yapılar Kaymakamlıkça kısa süre içerisinde yıkılacak. Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, kesinlikle kaçak yapılara göz yummayacaklarını belirtti..

Avcılarpark Konutları fiyat listesi! 350 bin TL'ye!

Bu yılın sonunda konut teslimleri gerçekleşecek olan Avcılarpark Konutları projesinde satışlar yüzde 70'e yaklaştı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor

Elginkan Holding, 60. yılını Engin Güneysu ile kutlayacak!

Elginkan Holding, 12 Temmuz Perşembe günü saat 10:30'da Ortaköy House Cafe'de Engin Güneysu’nun da katılacağı toplantı düzenleyecek

Avcılar Beylikdüzü metrobüs çalışmaları bitmiyor!

Habertürk Gazete Yazarı Esra Boğazlıyan, Avcılar Beylikdüzü çalışmaları hakkında en son bilgileri paylaştı. İşte o yazı!

Avcılar Academia'da 130 bin TL'ye 1+1! Hemen teslim!

Satış ve kiralamaların devam ettiği Avcılar Academia projesinde son 3 konutun satışı devam ediyor. Projede 47 metrekarelik 1+1 dubleks 130 bin liraya satılıyor

engin avcı Haberi

engin avcı

Dolar kuru uzun süredir 17 lira bandından seyir etmekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise bu durumdan tedirgin. Kimi analist ve uzmanlar dolar için yıl sonu tahminlerinde 17 liranın altının öngörürken kimileri ise 30 liraya kadar çıkıyor.

Dolar, bugünü ise tam olarak 18’den açtı. 18 liraya bir çıkan ya da 18 liradan 17 liralara düşen doların önümüzdeki günlerdeki akıbeti büyük merak konusu.

Dolardaki bir diğer korku da hiç kuşkusuz 22 yıl aradan sonra Euro ve doların değer olarak eşitlenmiş olması oldu. Bu durum ise tüm dünyada endişe yarattı.

YOK BÖYLE BİR TAHMİN

2022 yılının en ünlü isimleri şüphe yok ki ekonomistler ve piyasa uzmanları oldu. Piyasanın yıl sonu tahmininde en yüksek rakam ünlü analist ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer’den gelmişti.

Geçer, Türk Lirası’nın dolar...