10 / 05 / 2024

Engin Çelik öldü mü

Engin Çelik öldü mü

Ünlü müteahhit Müteahhit Engin Çelik, intihar etti. Bursa’da tanınmış müteahhitlerden Engin Çelik, kendisine ait lüks cipinde Glock marka tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çelik Çini Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okmeydanı Şubesi açıldı!

Çelik Çini Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okmeydanı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 136 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çelik tarafından açıldı.

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Nokta Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Engin Çelik öldü mü Haberi

Engin Çelik öldü mü

Merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Caddesi'ndeki bir iş hanında kendisiyle aynı adı taşıyan inşaat şirketi ofisi bulunan ve kamu kurumlarının inşaat işlerini yapan müteahhit Engin Çelik, bugün saat 12.30'da 16 EC 028 plakalı BMW X6 marka cipiyle Uludağ yolundaki İnkaya piknik alanına gitti. Aracını ormanlık alanın yanında bulunan cam ağaçlarının yanına park eden evli ve 3 çocuk babası Engin Çelik, çevrede bulunan piknikçilerden sigara içmek için ateş isteyip yaktığı sigarasıyla arabasına binerek bir süre aracının içinde oturdu. Aracının içinde sigarasını içtikten sonra Engin Çelik kendisine ait Glock marka tabancayla başına bir el ateş etti.


GÖREVLİ FARK ETTİ



Bu sırada piknik alanı görevlisi park ücreti almak için aracın yanına yaklaştığında direksiyon başındaki Engin Çelik'i kanlar içinde görünce, durumu 112 Acil Servis ve polis...