10 / 05 / 2024

Engin Çelik vefat

Engin Çelik vefat

Ünlü müteahhit Müteahhit Engin Çelik, intihar etti. Bursa’da tanınmış müteahhitlerden Engin Çelik, kendisine ait lüks cipinde Glock marka tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Uyarlar Demir Çelik'in acı günü! Nesim Uyar vefat etti!

Uyarlar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Uyar vefat etti. Uyarlar Demir Çelik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ünlü mimar Engin Artemel vefat etti!

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Tubi İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tubi İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Engin Sınabu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ve Kale Grubu mensuplarından Nur Özçelik'in babası Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti. Cenaze bugün öğle vakti Balıkesir Paşa Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Ömer Faruk Çelik'in acı günü! Annesi Esme Çelik vefat etti!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik'in annesi Esme Çelik vefat etti. Esme Çelik'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılacak.

Çukurova Holding'in acı günü! Engin Denizmen vefat etti!

Çukurova Holding'in İzmir, Adana ve Yalova bölgesindeki şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Engin Denizmen vefat etti. Çukurova Holding A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Çimtaş'ın acı günü! Atilla Kurtaran vefat etti!

Çimtaş Çelik İmalat Kontaj ve Tesisat A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Burak Kurtaran'ın babası Emekli Korgeneral Atilla Kurtaran vefat etti.

Engin Çelik vefat Haberi

Engin Çelik vefat

Merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Caddesi'ndeki bir iş hanında kendisiyle aynı adı taşıyan inşaat şirketi ofisi bulunan ve kamu kurumlarının inşaat işlerini yapan müteahhit Engin Çelik, bugün saat 12.30'da 16 EC 028 plakalı BMW X6 marka cipiyle Uludağ yolundaki İnkaya piknik alanına gitti. Aracını ormanlık alanın yanında bulunan cam ağaçlarının yanına park eden evli ve 3 çocuk babası Engin Çelik, çevrede bulunan piknikçilerden sigara içmek için ateş isteyip yaktığı sigarasıyla arabasına binerek bir süre aracının içinde oturdu. Aracının içinde sigarasını içtikten sonra Engin Çelik kendisine ait Glock marka tabancayla başına bir el ateş etti.


GÖREVLİ FARK ETTİ



Bu sırada piknik alanı görevlisi park ücreti almak için aracın yanına yaklaştığında direksiyon başındaki Engin Çelik'i kanlar içinde görünce, durumu 112 Acil Servis ve polis...