09 / 05 / 2024

Engin Erol

Engin Erol

Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Erol, Engin Erol tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Mimar Erol Türkgenç vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi, İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1961 mezunu Prof. Dr. Erol Türkgenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Engin Altay, Nabi Avcı'ya okul arsalarının imar değişikliklerini sordu!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanıtlaması istemiyle hazırladığı üç ayrı yazılı soru önergesinde, öğretmen istihdamı, derslik ve ikili eğitim ile okul arsalarının imar değişikliklerine ilişkin bilgi istedi.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Sultanbeyli Engin Evler Sitesi teslim tarihi!

Sultanbeyli Engin Evler Sitesi teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Menta Yapı projesi Engin Evler Sultanbeyli'de 3 blokta 36 konut yer alıyor...

Engin Evler Sultanbeyli'de 300 bin liraya 2+1!

Menta İnşaat'ın projesi Engin Evler Sultanbeyli'de 2+1 dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Engin Evler Sultanbeyli projesinde teslimlerin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Çukurova Holding'in acı günü! Engin Denizmen vefat etti!

Çukurova Holding'in İzmir, Adana ve Yalova bölgesindeki şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Engin Denizmen vefat etti. Çukurova Holding A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Engin Erol Haberi

Engin Erol

Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Erol, Engin Erol tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü elektrik panolarının üretilmesi montajı ve projelendirilmesi alım satımı ithal ve ihracını yapmak. 2. Her türlü elektrik kabinlerinin saçlarının alım satımı kesim ve büküm'ünü yapmak. 3.Komple veya bölüm halinde inşaatların elektrik tesisatlarının taahhüt'ünde bulunmak yapmak veya yaptırmak projenledirmek mühendislik  etüd plan proje müşavirlik hizmetlerini yapmak. 4. Her türlü elektrik malzemelerinin toptan ve perakende alım satımı imalatı ithal ve ihracını yapmak. 5. Her türlü inşaat işleri,konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arsa ve araziler almak bunlar üzerinde veya...