11 / 05 / 2024

Engin Gulamoğlu

Engin Gulamoğlu

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çağan tarafından tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan İyem ve Engin İyem imzasıyla kuruldu.

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Aras, Cemil Sadıkoğlu, Hasan Sadıkoğlu, Vedat Sadıkoğlu, Ahmet Engin Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi, Mete Engin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Engin Altan Düzyatan 80 bin TL'ye bebek odası aldı!

Engin Altan Düzyatan’ı babalık heyecanı sardı. Eşi Neslişah Alkoçlar, 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, önceki gün gittiği Zorlu Center’da bir bebek mağazasından oğlu için 80 bin TL’lik bebek odası siparişi verdi.

Sinan Şener ve Engin Eyüpoğlu Ata GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Engin Torlak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Engin Gulamoğlu Haberi

Engin Gulamoğlu

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu


Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenisehra Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Tarla Sokak,...