16 / 05 / 2024

Engin Kanlıcaoğlu

Engin Kanlıcaoğlu

Realistler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Kanlıcaoğlu, Dursunali Şimşek tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Maltepe Nevzat Bey İşmerkezi'nde kuruldu.

İBB, Beyoğlu'nda ticaret alanı imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sütlüce'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İBB, Beyoğlu'nda ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sururi Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat! Tam 6 taksitle iki arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak. 

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Güngör Paşaalioğlu ve Engin Paşaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul'da 20.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Arnavutköy'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 696 bin 375 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Mivango İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mivango İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sedat Sarıcaoğlu ve Alpaslan Limanoğlu ortaklığında kuruldu.

Arev Endüstri Ürünleri İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arev Endüstri Ürünleri İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Engin Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 50.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü toplamda 50 milyon 806 bin 423,400 TL bedel ile satışa çıkardı.

Engin Kanlıcaoğlu Haberi

Engin Kanlıcaoğlu

Realistler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Kanlıcaoğlu, Dursunali Şimşek tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat'ta kuruldu. 


Realistler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,toplu konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,...