04 / 10 / 2024

Engin Kavak

Engin Kavak

Elit Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Çakır, Engin Kavak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta İkitelli OSB'de kuruldu.

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Kavak, Hamdi Öztürk ve Metin Aygül ortaklığında kuruldu.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Pera Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kavak tarafından kuruldu. 

Engin Altan Düzyatan Londra'dan 300 bin sterline ev aldı!

Engin Altan Düzyatan, anne olmak için gün sayan Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Ünlü oyuncu, eşine Londra'dan 300 bin sterline daire aldı.

Sakarya Aynalıkavak Çarşısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir tarihinde önemli yeri olan yapılar ve bölgelerde yenileme çalışmalarını bir bir hayata geçiriyo, Aynalıkavak Çarşısı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmalar esnafın büyük beğenisini kazandı.

Kavak Kömürün imar izni iptali davasının keşfi yapıldı!

Kavak Köyü'nde kurulmak istenen kömür işleme tesisine karşı çevrede yaşayan vatandaşların tepkisi artarak devam ediyor. İki kez durdurulan tesisin çıkarılan yeni yasalar çerçevesinde yeniden imar izninin verilmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Erzurum Yakutiye Kavak'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Kavak'taki çalışmaları inceledi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, parklarda incelemelerde bulunarak, eksiklikleri tespit ettiğini söyledi.

Artvin Kavak Hidroelektrik Santrali'nin inşaatı durduruldu!

Artvin'in Arhavi İlçesi'nde belediyenin imar değişikliğiyle önünü açtığı MNG Holdinge ait Kavak Hidroelektrik Santral projesi için ikinci kez verilen 'ÇED olumlu' raporu, yedi ayrı noktada hukuka aykırılık tespit eden Rize İdare Mahkemesi tarafından yine

Samsun Kavak'a otel inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta artık otel sorunun kalmayacağını belirterek, bir işadamı tarafından yapılak olan otelin alanında incelemelerde bulundu.

Arhavi Kavak HES'i belediye de iptal etti!

Arhavi’de ‘çılgın HES’ projesi olarak bilinen Kavak HES’in imar planı mahkeme kararına uyularak belediye meclisi tarafından oy birliğiyle iptal edildi.

Sanem Çelik Yalıkavak'taki dükkanına tadilat yaptırıyor!

Bodrum’da görüntülendiği erkek arkadaşıyla beach işletmeciliğine giren Sanem Çelik, Yalıkavak’taki mekanı için yoğun mesai harcıyor. Sanem Çelik mekanın tadilat halinde olduğunu söyledi.

Engin Kavak Haberi

Engin Kavak


Elit Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Çakır, Engin Kavak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Elit Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2.Hür türlü dekorasyon işleri, tamirat  ve boya işlerini yapmak ,Dekorasyonla ilgili, boya, parke - cam cila, duvar kağıdı, halıfleks,asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur,izolasyon-yalıtım,ahşap ve metal raf sistemleri, su elektrik doğalgaz tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak 3.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,...