15 / 05 / 2024

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

TMO'nun güncel fiyatları açıklandı! TMO'da temel gıda ürünleri ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 4 Temmuz 2022 fiyatları belli oldu. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı kaç TL? İşte TMO 4 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi...

TMO 5 kg ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! TMO temel gıda ürünlerinin fiyatını açıkladı! 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 25 Haziran 2022 fiyatları belli oldu. 129,00 TL'ye satılan ayçiçek yağının yeni fiyatı açıklandı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı ne kadar? İşte TMO 25 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi temel gıda ürünlerinde çılgın fiyatlar! İşte 13 Mayıs 2022 TMO fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nde temel gıda ürünlerinin fiyatları tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki TMO'da temel perakende fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Arsc Gıda Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsc Gıda Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ceylan tarafından kuruldu.

Akyadis Turizm Emlak İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyadis Turizm Emlak İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çolak, Mehmet Yanık, Savaş Akdoğan tarafından kuruldu.

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Kabakkaya tarafından kuruldu. 

Kaleyapıt İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleyapıt İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Nuri Yılmaz ve Engin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Korion İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Korion İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi Engin Deveci tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Keleş tarafından 120 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla’da kuruldu.

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Engin Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi Dilek Sokak'ta kuruldu.

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede


Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu. 


Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil  eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava,...