05 / 07 / 2024

Engin Perakende Kimin

Engin Perakende Kimin

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı!

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı. Yenibiris.com, İstihdam Raporu’nun 2014 üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Temmuz, ağustos ve eylül ortalamasına göre perakende en çok iş ilanı veren sektör oldu.

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı!

Temmuz, ağustos ve eylül ortalamasına göre perakende en çok iş ilanı veren sektör oldu. Önceki döneme göre artış gösteren başvurularda en çok bankalar tercih edildi. Garson ve kasiyer ihtiyacı arttı.

Perakende sektörü 4900 kişi arıyor!

Yenibiris.com, İstihdam Raporu’nun üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. İş başvurularındaki artış dikkat çekerken, perakende en çok iş ilanı veren, bankacılık en çok başvurulan sektör oldu.

Yılmaz Yılmaz: Perakende yasası perakendenin geleceğine zarar verir!

MÜSİAD Genel Merkezi’nde Perakende Sektör Kurulu tarafından düzenlenen panelde konuşan Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz yaptığı açıklamada perakende yasasının getirilerini ‘bakkal ekonomisi’ olarak değerlendirdi

Elektrik perakende satış sözleşmesi nedir?

Elektrik perakende satış sözleşmesi veya ikili anlaşma kapsamında hizmet alan veya veren taraflara uygulanacak standart, usul ve esasları yönetmelik ile belirleniyor. Peki, elektrik perakende satış sözleşmesi nedir?

Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı!

Türkiye 'den gayrimenkul toplayan Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı. Körfez Bölgesi'nden gelen gelerek yazı İstanbul'daki yeni konutlarında geçiren aileler arasında alışveriş rekabeti yaşanıyor.

İskan almak kimin görevi?

İskan belgesi, inşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteriyor. Peki, iskanı kim alır? İskan almak kimin görevi?

BİM'den yeni perakende modeli: File!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

BİM'in yeni perakende modeli FİLE hayata geçiriliyor!

BİM tarafından yapılan açıklamada "FİLE markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için tüm çalışmaları yapmak üzere şirketin İcra Kurulu'nun yetkilendirilmesine karar verilmiştir"

Avrupa'da perakende satışlar hız kesti!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) açıkladığı verilere göre, 18 üyeli Avro bölgesi ve 28 üyeli AB’de temmuz ayında mevsimsellikten arındırılmış perakende satışlar haziran ayına göre yüzde 0,4 geriledi.

Tanca Kids, perakende iç mimarisi kategorisinde Avrupa'dan ödül almaya hak kazandı!

Tanca Kids, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Londra ’da düzenlenen “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” yarışmasında perakende iç mimarisi dalında ödül aldı...

Perakende sektöründe yeni dönem başlıyor!

Türkiye'de 1 milyon 800 bin kişinin perakende sektöründe faaliyette bulunduğunu anlatan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bunun çalışan nüfusun yaklaşık yüzde 16'sına karşılık geldiğini belirtti.

Engin Perakende Kimin Haberi

Engin Perakende Kimin


Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu. 


Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil  eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava,...