27 / 04 / 2024

engin turhan

engin turhan

Mat İnşaat San. ve Tic A.Ş' nin kurusu, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri Engin Turhan ve Ersin Turhan'ın babaları Doğan Turhan hayatını kaybetti.

Cahit Turhan: Ulaştırmada atağa geçtik!

Ulaştırma ve haberleşme yatırımlarının hayatın her alanına etki ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan "Ulaştırmada atağa geçtik" dedi.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u yapmazsak bu bize baskı olur!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Kanal İstanbul'un boğazlardaki tehlikeleri önlemek için yapılması gerektiğini ifade ederek, "Yapmazsak bu bizim üzerimizde baskı olur." diye konuştu…

Ekrem İmamoğlu’ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul için bakanlıklar ve İBB arasında imzalanan protokoller bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki göstererek, "İçeriği boş, talihsiz bir Ulaştırma Bakanı açıklaması daha"  dedi.

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Turhan Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Turhan Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Turhan Birinci tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Haydarpaşa ve Sirkeci Garı depolarının kiralama ihalesine yönelik açıklamasına tepki verdi.

Cahit Turhan'dan Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasına yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına, yanıt verdi

Cahit Turhan: Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedefimiz 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'yle ilgili olarak, "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi. 

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bulut tarafından kuruldu.

Cahit Turhan Nijerya İletişim Bakanı ile bir araya geldi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi.

Cahit Turhan: Demir yollarına 133 milyar TL yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü ile TCDD ve TÜBİTAK arasında kurumsal bir iş birliği tesis edilerek, ülkemiz raylı ulaşım konusunda teknoloji ihraç eden öncü bir ülke haline gelecektir'' dedi.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci İzmir'de ev yaptırdı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti şehrin stresinden kurtulmak için doğaya kaçtı. Ünlü çift, İzmir'de tek katlı bir taş ev yaptırdı. 

Cahit Turhan'dan İstanbul Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cahit Turhan'ın 'İstanbul Havalimanı'nın kötü yere inşa edildiği' yönünde bir ifade kullanmadığı belirten bir açıklama yaptı.

engin turhan Haberi

engin turhan
Mat İnşaat San. ve Tic A.Ş'nin acı günü. Mat İnşaat'ın kurusu, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri Engin, Ersin Turhan'ın babaları Doğan Turhan hayatını...