05 / 05 / 2024

Engin Yıldırım hayatı

Engin Yıldırım hayatı

Engin Yıldırım, Plato Alışveriş Merkezi’ nin Genel Müdürü oldu. Peki Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Engin Yıldırım 'ın biyografisi...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Bursa Yıldırım gelişerek değişecek!

Bursa Hayat Gazetesi'nden Metin Keskin bugünkü köşe yazısında Bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Metin Keskin'in bugünkü yazısı şöyle:

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yeniden inşa edeceğiz!

Yıldırım’ı inşa etmek için düğmeye bastıklarını söyleyen Edebali, “İnsanlarımıza hak ettikleri hayat şartlarını sağlayan ve şehrimizin marka değerini artıracak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz” dedi.

Bursa Yıldırım'da sokak hayvanları için master plan yapıldı!

Yıldırım Belediyesi, çarpık yapılaşmanın yerine insanlara sağlıklı ve güvenli konut sağlamak için uyguladığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla insanların yanı sıra hayvanların da hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Engin Yıldırım: AVM'ler evrim geçirdi!

PerAModa'nın kurucusu Engin Yıldırım; Türkiye'de ilk açılan AVM'lerin, alışveriş yapmak için gidilen merkezler olduğunu, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda evrim geçirdiğini belirtti.

Engin Yıldırım: AVM'lerde 90 milyar lira ciro hedefleniyor!

PerAModa'nın kurucusu Yıldırım, "Türkiye'de ilk açılan AVM'ler, alışveriş yapmak için gidilen merkezlerdi, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda AVM'ler de evrim geçirdi" dedi.

Hüseyin Yıldırım Erbaa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başlattı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilçede bin 500 adet kaçak yapı olduğunu ifade ederek, "Kaçak yapılaşma siyasi hayatıma inat olsa da mücadele edeceğim" dedi.

Engin Yıldırım hayatı Haberi

Engin Yıldırım hayatı

Engin Yıldırım kimdir?

Engin Yıldırım, Plato AVM Genel Müdürü oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni derece ile bitiren Engin Yıldırım, yine aynı fakültede yüksek lisansını yaparak, ICSC Uluslararası Mesleki Gelişim Okulu’nun her iki sınıfını da başarıyla tamamladı.


Alışveriş ve perakende sektöründeki kariyerine, Türkiye’nin ilk alışveriş merkezlerinden Capitol’de, Tanıtım ve Pazarlama Müdürü olarak başladı. 


Kariyerine yaklaşık 18 yıldır alışveriş merkezleri sektöründe devam eden, çeşitli dergilerde yazıları yayımlanan, bu süre içerisinde kiralama ve yönetim danışmanlığı hizmeti de veren Yıldırım, Capitol Alışveriş Merkezi, Olivium Outlet Center ve Metro Group’ta (M1 Alışveriş Merkezleri) üst düzey yönetici olarak çalıştı. 


Tepe Nautilus ve Flyinn Alışveriş Merkezi’nde genel müdür, Multi Turkmall’de Senior Center Manager olarak görev aldı. 12 yıl  önemli alışveriş merkezlerinde üst düzey yöneticilik ve genel müdürlükler yaptıktan sonra, 2007...