05 / 05 / 2024

Engin Yıldırım özgeçmiş

Engin Yıldırım özgeçmiş

Engin Yıldırım, Plato Alışveriş Merkezi’ nin Genel Müdürü oldu. Peki Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Engin Yıldırım 'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Yıldırım'daki tarihi binalar yenileniyor!

Sahip olduğu yüzlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, geçmişin izlerini yansıtan yapıları aslına uygun olarak yenileyerek kalıcı eser haline getiriyor.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Aziz Yıldırım, Gebze'de arazi gezdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Gebze'de yeni yapmayı planladıkları tesisin arazisinde birtakım incelemelerde bulundu. Başkan Yıldırım: "Fenerbahçe buraya 10 yıl içinde yerleşmiş olur " dedi.

Binali Yıldırım: Medeniyetimiz imar rantına yenik düşmekten kurtulamıyor!

Başbakan Yıldırım, "Geçmişimiz, medeniyetimiz imar rantına her geçen gün yenik düşmekten kurtulamıyor." dedi.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Binali Yıldırım: İzmir yatırımlarımız devam edecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Artık milletvekili değilim ama bir İzmirliyim. Kapasitemle, imkanlarımla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Engin Yıldırım: AVM'ler evrim geçirdi!

PerAModa'nın kurucusu Engin Yıldırım; Türkiye'de ilk açılan AVM'lerin, alışveriş yapmak için gidilen merkezler olduğunu, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda evrim geçirdiğini belirtti.

Engin Yıldırım: AVM'lerde 90 milyar lira ciro hedefleniyor!

PerAModa'nın kurucusu Yıldırım, "Türkiye'de ilk açılan AVM'ler, alışveriş yapmak için gidilen merkezlerdi, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda AVM'ler de evrim geçirdi" dedi.

Engin Yıldırım'dan AVM yönetiminde 10 altın ipucu!

Alışveriş merkezi sektöründeki 18 yıllık tecrübesini paylaşan Plato Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Engin Yıldırım, ‘ Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’ nı 10 altın ipucu vererek açıkladı.

Engin Yıldırım kimdir?

Engin Yıldırım, Plato Alışveriş Merkezi’ nin Genel Müdürü oldu. Peki Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Engin Yıldırım 'ın biyografisi...

Engin Yıldırım özgeçmiş Haberi

Engin Yıldırım özgeçmiş

Engin Yıldırım kimdir?

Engin Yıldırım, Plato AVM Genel Müdürü oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni derece ile bitiren Engin Yıldırım, yine aynı fakültede yüksek lisansını yaparak, ICSC Uluslararası Mesleki Gelişim Okulu’nun her iki sınıfını da başarıyla tamamladı.


Alışveriş ve perakende sektöründeki kariyerine, Türkiye’nin ilk alışveriş merkezlerinden Capitol’de, Tanıtım ve Pazarlama Müdürü olarak başladı. 


Kariyerine yaklaşık 18 yıldır alışveriş merkezleri sektöründe devam eden, çeşitli dergilerde yazıları yayımlanan, bu süre içerisinde kiralama ve yönetim danışmanlığı hizmeti de veren Yıldırım, Capitol Alışveriş Merkezi, Olivium Outlet Center ve Metro Group’ta (M1 Alışveriş Merkezleri) üst düzey yönetici olarak çalıştı. 


Tepe Nautilus ve Flyinn Alışveriş Merkezi’nde genel müdür, Multi Turkmall’de Senior Center Manager olarak görev aldı. 12 yıl  önemli alışveriş merkezlerinde üst düzey yöneticilik ve genel müdürlükler yaptıktan sonra, 2007...